Lekkage Schoorsteen in Boesingheliede?

Woont u in Boesingheliede? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Boesingheliede

In Boesingheliede kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, repareren, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Boesingheliede

Lekkage Schoorsteen in Boesingheliede snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Boesingheliede? In de Hollandse gemeente "Haarlemmermeer", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Boesingheliede (Noord-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Boesingheliede

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Boesingheliede - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Boesingheliede - Als ambachtelijk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Boesingheliede - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en/of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Boesingheliede - Regelmatig bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Boesingheliede - Ervaren en erkend met het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Boesingheliede - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Boesingheliede - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Boesingheliede - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geinstalleerd (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Boesingheliede - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Boesingheliede - Het met regelmaat goed schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Boesingheliede

Schoorsteen lekkage Boesingheliede

Schoorsteen lekkage in Boesingheliede zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Boesingheliede kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Boesingheliede

Schoorsteen laten metselen Boesingheliede

Een nieuwe schoorsteen metselen in Boesingheliede, is altijd een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Boesingheliede

Schoorsteen voegen Boesingheliede

Schoorsteen voegen in Boesingheliede kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Boesingheliede

Schoorsteen renovatie Boesingheliede

Schoorsteen renovatie in Boesingheliede wordt erkend en veilig uitgevoerd in Boesingheliede door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Boesingheliede

Schoorsteen reparatie Boesingheliede

Voor schoorsteen reparatie in Boesingheliede kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Boesingheliede

Schoorsteen verwijderen Boesingheliede

Een schoorsteen verwijderen in Boesingheliede kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Boesingheliede

Schoorsteenkap plaatsen Boesingheliede

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Boesingheliede? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Boesingheliede

rookkanaal aanleggen Boesingheliede

Een rookkanaal aanleggen in Boesingheliede doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Boesingheliede

Keramische schoorsteen pot Boesingheliede

Keramische schoorsteen pot kapot in Boesingheliede? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Boesingheliede

Schoorsteen roet verwijderen Boesingheliede

Verwijderen van schoorsteen roet in Boesingheliede kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Boesingheliede

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens actief is in Boesingheliede.

Boesingheliede is een woonplaats van de gemeente Haarlemmermeer, een Hollandse plaats in provincie Noord-Holland.

In Boesingheliede, postcode gebied 2143, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima bedrijf, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden gratis langs voor een kijk-bezoek. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw kort text-bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag wil. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 23 September 2023

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020