Schoorsteen Lekkage in De Bilt?

Woont u in De Bilt? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in De Bilt

In De Bilt kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in De Bilt

Schoorsteen Lekkage in De Bilt snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in De Bilt? In de leuke gemeente "De Bilt", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In De Bilt (Utrecht) zijn wij goed bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist De Bilt

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen De Bilt - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend helpen.
 2. Schoorsteen metselen De Bilt - Als ambachtelijk metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen De Bilt - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie De Bilt - Regelmatig controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie De Bilt - Ervaren en erkend in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen De Bilt - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
 7. Schoorsteen verwijderen De Bilt - Het weghalen van uw kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen De Bilt - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geinstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot De Bilt - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren top kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen De Bilt - Het regelmatig grondig reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage De Bilt

Schoorsteen lekkage De Bilt

Schoorsteen lekkage in De Bilt zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in De Bilt kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen De Bilt

Schoorsteen laten metselen De Bilt

Een nieuwe schoorsteen metselen in De Bilt, is simpelweg de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege de installatie van een nieuw stooktoestel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen De Bilt

Schoorsteen voegen De Bilt

Schoorsteen voegen in De Bilt doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie De Bilt

Schoorsteen renovatie De Bilt

Schoorsteen renovatie in De Bilt wordt erkend en veilig gedaan in De Bilt door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie De Bilt

Schoorsteen reparatie De Bilt

Voor schoorsteen reparatie in De Bilt kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen De Bilt

Schoorsteen verwijderen De Bilt

Een schoorsteen verwijderen in De Bilt kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen De Bilt

Schoorsteenkap plaatsen De Bilt

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in De Bilt? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen De Bilt

rookkanaal aanleggen De Bilt

Een rookkanaal aanleggen in De Bilt doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot De Bilt

Keramische schoorsteen pot De Bilt

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in De Bilt? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen De Bilt

Schoorsteen roet verwijderen De Bilt

Verwijderen van schoorsteen roet in De Bilt kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf De Bilt

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die tevens werkzaam is in De Bilt.

De Bilt is een dorp van de gemeente De Bilt, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In De Bilt, postcode 3731,3732, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker blij over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw kort bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag wil. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 29 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020