Lekkage Schoorsteen in Kromme Mijdrecht?

Woont u in Kromme Mijdrecht? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Kromme Mijdrecht

Ook in Kromme Mijdrecht willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, repareren, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Kromme Mijdrecht

Schoorsteen Lekkage Kromme Mijdrecht snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Kromme Mijdrecht? In de Hollandse gemeente "De Ronde Venen", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Kromme Mijdrecht (Utrecht) zijn wij goed bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Kromme Mijdrecht

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Kromme Mijdrecht - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u prima helpen.
 2. Schoorsteen metselen Kromme Mijdrecht - Als ambachtelijk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Kromme Mijdrecht - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en/of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Kromme Mijdrecht - Regelmatig inspecteren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Kromme Mijdrecht - Erkend en ervaren in het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Kromme Mijdrecht - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Kromme Mijdrecht - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Kromme Mijdrecht - Wij weten uiteraard exact hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geplaatst (op een erkende en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Kromme Mijdrecht - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Kromme Mijdrecht - Het regelmatig grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Kromme Mijdrecht

Schoorsteen lekkage Kromme Mijdrecht

Schoorsteen lekkage in Kromme Mijdrecht zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Kromme Mijdrecht kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Kromme Mijdrecht

Schoorsteen laten metselen Kromme Mijdrecht

Een nieuwe schoorsteen metselen in Kromme Mijdrecht, is simpelweg de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Kromme Mijdrecht

Schoorsteen voegen Kromme Mijdrecht

Schoorsteen voegen in Kromme Mijdrecht kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen metselbedrijf zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Kromme Mijdrecht

Schoorsteen renovatie Kromme Mijdrecht

Schoorsteen renovatie in Kromme Mijdrecht wordt veilig en vakkundig gedaan in Kromme Mijdrecht door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Kromme Mijdrecht

Schoorsteen reparatie Kromme Mijdrecht

Voor schoorsteen reparatie in Kromme Mijdrecht zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Kromme Mijdrecht

Schoorsteen verwijderen Kromme Mijdrecht

Een schoorsteen verwijderen in Kromme Mijdrecht kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Kromme Mijdrecht

Schoorsteenkap plaatsen Kromme Mijdrecht

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Kromme Mijdrecht? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Kromme Mijdrecht

rookkanaal aanleggen Kromme Mijdrecht

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Kromme Mijdrecht doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Kromme Mijdrecht

Keramische schoorsteen pot Kromme Mijdrecht

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Kromme Mijdrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Kromme Mijdrecht

Schoorsteen roet verwijderen Kromme Mijdrecht

Schoorsteen roet verwijderen in Kromme Mijdrecht kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Kromme Mijdrecht

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Kromme Mijdrecht.

Kromme Mijdrecht is een buurtschap in de gemeente De Ronde Venen, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Kromme Mijdrecht, postcode gebied 1426, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en aangenaam als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima tevreden over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een kort text-bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag zou willen. Vriendelijk dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 19 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020