Schoorsteen Lekkage in Kudelstaart en Kalslagen?

Woonachtig in Kudelstaart? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen


Schoorsteen Lekkage in Kudelstaart en Kalslagen

Met name in Kudelstaart en Kalslagen kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, vervangen, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Kudelstaart en Kalslagen

Lekkage Schoorsteen in Kudelstaart en Kalslagen snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Kudelstaart? In de leuke gemeente "Vijfheerenlanden", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Kudelstaart en Kalslagen (Utrecht) is ons team prima bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Kudelstaart

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Kudelstaart - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Kudelstaart - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Kudelstaart - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Kudelstaart - Regelmatig controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Kudelstaart - Erkend en ervaren in de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Kudelstaart - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Kudelstaart - Het slopen en afvoeren van een oude schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Kudelstaart - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geinstalleerd (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Kudelstaart - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op top kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Kudelstaart - Het regelmatig grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Kudelstaart

Schoorsteen lekkage Kudelstaart

Schoorsteen lekkage in Kudelstaart onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Kudelstaart en Kalslagen kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Kudelstaart

Schoorsteen laten metselen Kudelstaart

Een nieuwe schoorsteen metselen in Kudelstaart en Kalslagen, is simpelweg een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Kudelstaart

Schoorsteen voegen Kudelstaart

Schoorsteen voegen in Kudelstaart en Kalslagen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Kudelstaart

Schoorsteen renovatie Kudelstaart

Schoorsteen renovatie in Kudelstaart en Kalslagen wordt veilig en erkend gedaan in Kudelstaart en Kalslagen door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Kudelstaart

Schoorsteen reparatie Kudelstaart

Voor schoorsteen reparatie in Kudelstaart en Kalslagen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Kudelstaart

Schoorsteen verwijderen Kudelstaart

Een schoorsteen verwijderen in Kudelstaart en Kalslagen kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Kudelstaart

Schoorsteenkap plaatsen Kudelstaart

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Kudelstaart en Kalslagen? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Kudelstaart

rookkanaal aanleggen Kudelstaart

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Kudelstaart en Kalslagen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Kudelstaart

Keramische schoorsteen pot Kudelstaart

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Kudelstaart? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Kudelstaart

Schoorsteen roet verwijderen Kudelstaart

Verwijderen van schoorsteen roet in Kudelstaart en Kalslagen kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Kudelstaart

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Kudelstaart.

Kudelstaart is een buurtschap van de gemeente Vijfheerenlanden, een Hollandse plaats in provincie Noord-Holland.

In Kudelstaart, postcode 4145, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en leuk in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker blij over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. We kregen ook goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een kort text-bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag zou willen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 15 April 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020