Lekkage Schoorsteen in Lisse?


Woont u in Lisse? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Lisse

Met name in Lisse kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, repareren, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Lisse

Schoorsteen Lekkage in Lisse snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Lisse? In de leuke gemeente "Lisse", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Lisse (Zuid-Holland) zijn wij prima bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf


Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen
✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Lisse

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Lisse - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Lisse - Als ervaren metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Lisse - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Lisse - Met regelmaat controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparatie (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Lisse - Ervaren en erkend in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Lisse - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Lisse - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Lisse - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geplaatst (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Lisse - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op top kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Lisse - Het regelmatig goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Lisse

Schoorsteen lekkage Lisse

Schoorsteen lekkage in Lisse ontstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Lisse kunnen wij uw dak lekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Lisse

Schoorsteen laten metselen Lisse

Een nieuwe schoorsteen metselen in Lisse, is altijd een goede methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij de installatie van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Lisse

Schoorsteen voegen Lisse

Schoorsteen voegen in Lisse kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk.

Schoorsteen renovatie Lisse

Schoorsteen renovatie Lisse

Schoorsteen renovatie in Lisse wordt veilig en erkend gedaan in Lisse door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Lisse

Schoorsteen reparatie Lisse

Voor schoorsteen reparatie in Lisse zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Lisse

Schoorsteen verwijderen Lisse

Een schoorsteen verwijderen in Lisse kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmerd. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Lisse

Schoorsteenkap plaatsen Lisse

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Lisse? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Lisse

rookkanaal aanleggen Lisse

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Lisse doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibel schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Lisse

Keramische schoorsteen pot Lisse

Keramische schoorsteen pot kapot in Lisse? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Lisse

Schoorsteen roet verwijderen Lisse

Schoorsteen roet verwijderen in Lisse kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Lisse

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Lisse.

Lisse is een woonplaats in de gemeente Lisse, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Lisse, postcode gebied 2160, 2161, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed onderneming, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. Ook voorzien van goed advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat Willem weten; wat uw naam is, waar u zit, en waarmee Willem u mee kunt helpen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020