Schoorsteen Lekkage in Rijnsburg?


Woont u in Rijnsburg? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als erkend metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Rijnsburg

Ook in Rijnsburg kunnen wij uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, repareren, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Rijnsburg

Lekkage Schoorsteen Rijnsburg snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Rijnsburg? In de leuke gemeente "Katwijk", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als metselbedrijf. In Rijnsburg (Zuid-Holland) zijn wij prima bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf


Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal
✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist


Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Rijnsburg

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Rijnsburg - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Rijnsburg - Als ambachtelijk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Rijnsburg - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Rijnsburg - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparatie (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Rijnsburg - Erkend en ervaren met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Rijnsburg - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Rijnsburg - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (gemeentelijk).
  8. Rookkanaal aanleggen Rijnsburg - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Rijnsburg - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoogst mogelijke kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Rijnsburg - Het met regelmaat goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Rijnsburg

Schoorsteen lekkage Rijnsburg

Schoorsteen lekkage in Rijnsburg zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Rijnsburg kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Rijnsburg

Schoorsteen laten metselen Rijnsburg

Een nieuwe schoorsteen metselen in Rijnsburg, is simpelweg de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege de installatie van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Rijnsburg

Schoorsteen voegen Rijnsburg

Schoorsteen voegen in Rijnsburg doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk.

Schoorsteen renovatie Rijnsburg

Schoorsteen renovatie Rijnsburg

Schoorsteen renovatie in Rijnsburg wordt erkend en veilig uitgevoerd in Rijnsburg door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Rijnsburg

Schoorsteen reparatie Rijnsburg

Voor schoorsteen reparatie in Rijnsburg zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Rijnsburg

Schoorsteen verwijderen Rijnsburg

Een schoorsteen verwijderen in Rijnsburg kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen.

Schoorsteenkap plaatsen Rijnsburg

Schoorsteenkap plaatsen Rijnsburg

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Rijnsburg? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kosteloos.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Rijnsburg

rookkanaal aanleggen Rijnsburg

Een rookkanaal aanleggen in Rijnsburg doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibel rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Rijnsburg

Keramische schoorsteen pot Rijnsburg

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Rijnsburg? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Rijnsburg

Schoorsteen roet verwijderen Rijnsburg

Schoorsteen roet verwijderen in Rijnsburg doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Rijnsburg

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die ook actief is in Rijnsburg.

Rijnsburg is een woonplaats van de gemeente Katwijk, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Rijnsburg, postcode 2230, 2231, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en aangenaam als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima bedrijf, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke Willem.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw kort bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag wil. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 23 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020