Schoorsteen Lekkage in Vinkekade?

Woont u in Vinkekade? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als vakkundig metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Vinkekade

Met name in Vinkekade kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, repareren, reinigen of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Vinkekade

Lekkage Schoorsteen Vinkekade snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Vinkekade? In de mooie gemeente "De Ronde Venen", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als metselbedrijf. In Vinkekade (Utrecht) is ons team goed op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Vinkekade

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Vinkekade - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Vinkekade - Als erkend metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Vinkekade - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Vinkekade - Met regelmaat bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Vinkekade - Ervaren en erkend in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Vinkekade - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
 7. Schoorsteen verwijderen Vinkekade - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Vinkekade - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden aangesloten (op een veilige en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Vinkekade - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren hoge kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Vinkekade - Het met regelmaat grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Vinkekade

Schoorsteen lekkage Vinkekade

Schoorsteen lekkage in Vinkekade onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Vinkekade kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Vinkekade

Schoorsteen laten metselen Vinkekade

Een nieuwe schoorsteen metselen in Vinkekade, is simpelweg de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Vinkekade

Schoorsteen voegen Vinkekade

Schoorsteen voegen in Vinkekade doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Vinkekade

Schoorsteen renovatie Vinkekade

Schoorsteen renovatie in Vinkekade wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Vinkekade door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. {Neem gerust contact op|Informeer vrijblijvend} en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Vinkekade

Schoorsteen reparatie Vinkekade

Voor schoorsteen reparatie in Vinkekade kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Vinkekade

Schoorsteen verwijderen Vinkekade

Een schoorsteen verwijderen in Vinkekade kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Vinkekade

Schoorsteenkap plaatsen Vinkekade

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Vinkekade? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Vinkekade

rookkanaal aanleggen Vinkekade

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Vinkekade doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookkanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Vinkekade

Keramische schoorsteen pot Vinkekade

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Vinkekade? Neem dan gerust contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Vinkekade

Schoorsteen roet verwijderen Vinkekade

Schoorsteen roet verwijderen in Vinkekade doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Vinkekade

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die tevens werkzaam is in Vinkekade.

Vinkekade is een buurtschap van de gemeente De Ronde Venen, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Vinkekade, postcode 3645, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief text-bericht. Laat Willem gerust weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag zou willen. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 12 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020