Lekkage Schoorsteen in Noordwijk Binnen?


Woont u in Noordwijk Binnen? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Noordwijk Binnen

Met name in Noordwijk Binnen kunnen wij uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, repareren, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage Noordwijk Binnen snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Noordwijk Binnen? In de mooie gemeente "Noordwijk", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Noordwijk Binnen (Zuid-Holland) is ons team goed bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf


Jarenlange ervaring met:
βœ“ Schoorsteen βœ“ Rookkanaal
βœ“ Nieuw metselwerk βœ“ Loketten loodwerk βœ“ Schoorsteenpot βœ“ Schoorsteenkap βœ“ Schoorsteen Sierkap βœ“ Nokvorsten βœ“ Dakpannen βœ“ Gevels βœ“ Muren βœ“ Stooktoestellen βœ“ Dakgoten βœ“ Huis daken βœ“ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
βœ“ Schoorsteen Plaatsen βœ“ Metselen βœ“ Voegwerk βœ“ Renoveren βœ“ Reparatie βœ“ Verwijderen βœ“ Schoonmaken βœ“ Onderhouden βœ“ Impregneren βœ“ Inspecteren βœ“ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wat wij doen en wie wij zijn:
βœ“ Dak en Schoorsteenspecialist βœ“ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf βœ“ Aanemerij βœ“ Dak en schoorsteenspecialist βœ“ Voeger βœ“ Hoogwerker βœ“ Ruime ervaring βœ“ Breed inzetbaar βœ“ Werkt veilig βœ“ Bedrijfsaansprakelijk βœ“ Volgens veiligheid voorschriften βœ“ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
βœ“ Snelle reactie βœ“ Vrijblijvend gratis gesprek βœ“ Kosten effectief βœ“ Vrijblijvende offerte βœ“ Vrijblijvend advies βœ“ Goede reviews βœ“ Vergunning advies βœ“ 5 jaar garantie βœ“ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Noordwijk Binnen

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Noordwijk Binnen - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Noordwijk Binnen - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Noordwijk Binnen - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Noordwijk Binnen - Regelmatig bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparatie (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Noordwijk Binnen - Erkend en ervaren met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Noordwijk Binnen - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Noordwijk Binnen - Het slopen en afvoeren van uw kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Noordwijk Binnen - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geΓ―nstalleerd (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Noordwijk Binnen - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Noordwijk Binnen - Het regelmatig goed reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Noordwijk Binnen

Schoorsteen lekkage in Noordwijk Binnen zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Noordwijk Binnen kunnen wij uw dak lekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Noordwijk Binnen

Een nieuwe schoorsteen metselen in Noordwijk Binnen, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij het installeren van een nieuwe houtkachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Noordwijk Binnen

Schoorsteen voegen in Noordwijk Binnen kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Noordwijk Binnen

Schoorsteen renovatie in Noordwijk Binnen wordt erkend en veilig uitgevoerd in Noordwijk Binnen door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Noordwijk Binnen

Voor schoorsteen reparatie in Noordwijk Binnen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Noordwijk Binnen

Een schoorsteen verwijderen in Noordwijk Binnen kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen.

Schoorsteenkap plaatsen Noordwijk Binnen

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Noordwijk Binnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kosteloos.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen en portemonee.

Rookkanaal aanleggen Noordwijk Binnen

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Noordwijk Binnen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibel schoorsteen rookkanaal.

Na de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Noordwijk Binnen

Keramische schoorsteen pot kapot in Noordwijk Binnen? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Noordwijk Binnen

Schoorsteen roet verwijderen in Noordwijk Binnen kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk Binnen

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die ook werkzaam is in Noordwijk Binnen.

Noordwijk Binnen is een deelgebied van de gemeente Noordwijk, een Hollandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Noordwijk Binnen, postcode gebied 2200, 2202, 2204, 2201, 2203, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en prettig als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

Vrijblijvend Contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een inspectie. U belt direct naar een vriendelijke Willem van der Meij.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 23 Oktober 2023

Copyright Β© Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020