Lekkage Schoorsteen in Oegstgeest?


Woonachtig in Oegstgeest? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Oegstgeest

In Oegstgeest willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Oegstgeest

Lekkage Schoorsteen in Oegstgeest snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Oegstgeest? In de Hollandse gemeente "Oegstgeest", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als metselbedrijf. In Oegstgeest (Zuid-Holland) is ons team prima bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf


Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanaal
✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Oegstgeest

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Oegstgeest - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Oegstgeest - Als erkend metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Oegstgeest - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Oegstgeest - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparaties (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Oegstgeest - Ervaren en erkend met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Oegstgeest - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Oegstgeest - Het weghalen van uw kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Oegstgeest - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geplaatst (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Oegstgeest - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Oegstgeest - Het met regelmaat goed reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Oegstgeest

Schoorsteen lekkage Oegstgeest

Schoorsteen lekkage in Oegstgeest zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Oegstgeest kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Oegstgeest

Schoorsteen laten metselen Oegstgeest

Een nieuwe schoorsteen metselen in Oegstgeest, is altijd een goede manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Oegstgeest

Schoorsteen voegen Oegstgeest

Schoorsteen voegen in Oegstgeest kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Oegstgeest

Schoorsteen renovatie Oegstgeest

Schoorsteen renovatie in Oegstgeest wordt erkend en veilig uitgevoerd in Oegstgeest door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Oegstgeest

Schoorsteen reparatie Oegstgeest

Voor schoorsteen reparatie in Oegstgeest kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Oegstgeest

Schoorsteen verwijderen Oegstgeest

Een schoorsteen verwijderen in Oegstgeest kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Oegstgeest

Schoorsteenkap plaatsen Oegstgeest

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Oegstgeest? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Oegstgeest

rookkanaal aanleggen Oegstgeest

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Oegstgeest doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibel rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw kachelpijp veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Oegstgeest

Keramische schoorsteen pot Oegstgeest

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Oegstgeest? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Oegstgeest

Schoorsteen roet verwijderen Oegstgeest

Verwijderen van schoorsteen roet in Oegstgeest kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Oegstgeest

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Oegstgeest.

Oegstgeest is een woonplaats van de gemeente Oegstgeest, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Oegstgeest, postcode gebied 2340, 2341, 2342, 2343, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima onderneming, prettige mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer blij over het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke Willem.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een informatief bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020