Lekkage Schoorsteen in Ouderkerk aan den Ijssel?

Woonachtig in Ouderkerk aan den Ijssel? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Ouderkerk aan den Ijssel

Met name in Ouderkerk aan den Ijssel willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, repareren, reinigen of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteen Lekkage Ouderkerk aan den Ijssel snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Ouderkerk aan den Ijssel? In de mooie gemeente "Ouderkerk aan den IJssel", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Ouderkerk aan den Ijssel (Zuid-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve reviews ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Ouderkerk aan den Ijssel

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Ouderkerk aan den Ijssel - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Ouderkerk aan den Ijssel - Als enthousiaste metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Ouderkerk aan den Ijssel - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Ouderkerk aan den Ijssel - Met regelmaat inspecteren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Ouderkerk aan den Ijssel - Erkend en ervaren in de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Ouderkerk aan den Ijssel - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Ouderkerk aan den Ijssel - Het weghalen van uw lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Ouderkerk aan den Ijssel - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geinstalleerd (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Ouderkerk aan den Ijssel - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. Wij leveren hoge kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Ouderkerk aan den Ijssel - Het met regelmaat goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteen lekkage Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteen lekkage in Ouderkerk aan den Ijssel onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Ouderkerk aan den Ijssel kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteen laten metselen Ouderkerk aan den Ijssel

Een nieuwe schoorsteen metselen in Ouderkerk aan den Ijssel, is simpelweg een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuwe houtkachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteen voegen Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteen voegen in Ouderkerk aan den Ijssel doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteen renovatie Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteen renovatie in Ouderkerk aan den Ijssel wordt veilig en erkend uitgevoerd in Ouderkerk aan den Ijssel door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteen reparatie Ouderkerk aan den Ijssel

Voor schoorsteen reparatie in Ouderkerk aan den Ijssel zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteen verwijderen Ouderkerk aan den Ijssel

Een schoorsteen verwijderen in Ouderkerk aan den Ijssel kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteenkap plaatsen Ouderkerk aan den Ijssel

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Ouderkerk aan den Ijssel? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Ouderkerk aan den Ijssel

rookkanaal aanleggen Ouderkerk aan den Ijssel

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Ouderkerk aan den Ijssel doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Ouderkerk aan den Ijssel

Keramische schoorsteen pot Ouderkerk aan den Ijssel

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Ouderkerk aan den Ijssel? Neem dan gratis contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteen roet verwijderen Ouderkerk aan den Ijssel

Verwijderen van schoorsteen roet in Ouderkerk aan den Ijssel kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Ouderkerk aan den Ijssel

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die ook werkzaam is in Ouderkerk aan den Ijssel.

Ouderkerk aan den Ijssel is een woonplaats van de gemeente Ouderkerk aan den IJssel, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Ouderkerk aan den Ijssel, postcode gebied 2935, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een kijk-bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een informatief bericht. Laat ons graag weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag zou willen. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 30 December 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020