Lekkage Schoorsteen in Oud-Leusden?

Woonachtig in Oud-Leusden? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als vakkundig metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Oud-Leusden

In Oud-Leusden willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Oud-Leusden

Lekkage Schoorsteen Oud-Leusden snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Oud-Leusden? In de Hollandse gemeente "Leusden", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren ervaring als metsel en voegbedrijf. In Oud-Leusden (Utrecht) is ons team goed op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Oud-Leusden

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Oud-Leusden - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig helpen.
 2. Schoorsteen metselen Oud-Leusden - Als enthousiaste metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Oud-Leusden - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Oud-Leusden - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Oud-Leusden - Erkend en ervaren in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Oud-Leusden - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Oud-Leusden - Het weghalen van een oude schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Oud-Leusden - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geplaatst (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Oud-Leusden - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Oud-Leusden - Het regelmatig goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Oud-Leusden

Schoorsteen lekkage Oud-Leusden

Schoorsteen lekkage in Oud-Leusden onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Oud-Leusden kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Oud-Leusden

Schoorsteen laten metselen Oud-Leusden

Een nieuwe schoorsteen metselen in Oud-Leusden, opnieuw metselen is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij het installeren van een nieuwe houtkachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Oud-Leusden

Schoorsteen voegen Oud-Leusden

Schoorsteen voegen in Oud-Leusden kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als ervaren schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Oud-Leusden

Schoorsteen renovatie Oud-Leusden

Schoorsteen renovatie in Oud-Leusden wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Oud-Leusden door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Oud-Leusden

Schoorsteen reparatie Oud-Leusden

Voor schoorsteen reparatie in Oud-Leusden kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Oud-Leusden

Schoorsteen verwijderen Oud-Leusden

Een schoorsteen verwijderen in Oud-Leusden kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Oud-Leusden

Schoorsteenkap plaatsen Oud-Leusden

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Oud-Leusden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Oud-Leusden

rookkanaal aanleggen Oud-Leusden

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Oud-Leusden doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na de installatie wordt uw rookkanaal veilig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Oud-Leusden

Keramische schoorsteen pot Oud-Leusden

Keramische schoorsteen pot kapot in Oud-Leusden? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Oud-Leusden

Schoorsteen roet verwijderen Oud-Leusden

Verwijderen van schoorsteen roet in Oud-Leusden doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Oud-Leusden

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Oud-Leusden.

Oud-Leusden is een buurtschap in de gemeente Leusden, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Oud-Leusden, postcode gebied 3832, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en prettig als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een informatief bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 15 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020