Lekkage Schoorsteen in Lage Vuursche?

Woont u in Lage Vuursche? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Lage Vuursche

Met name in Lage Vuursche willen wij graag uw schoorsteen (erkend en vakkundig) verwijderen, renoveren, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Lage Vuursche

Lekkage Schoorsteen Lage Vuursche snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Lage Vuursche? In de mooie gemeente "Baarn", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over jarenlange ervaring als metsel en voegbedrijf. In Lage Vuursche (Utrecht) is ons team goed op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Lage Vuursche

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Lage Vuursche - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Lage Vuursche - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Lage Vuursche - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Lage Vuursche - Met regelmaat inspecteren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Lage Vuursche - Erkend en ervaren met de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Lage Vuursche - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
 7. Schoorsteen verwijderen Lage Vuursche - Het weghalen van een kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Lage Vuursche - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geplaatst (op een erkende en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Lage Vuursche - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Lage Vuursche - Het met regelmaat grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Lage Vuursche

Schoorsteen lekkage Lage Vuursche

Schoorsteen lekkage in Lage Vuursche zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Lage Vuursche kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Lage Vuursche

Schoorsteen laten metselen Lage Vuursche

Een nieuwe schoorsteen metselen in Lage Vuursche, is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij de installatie van een nieuwe kachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Lage Vuursche

Schoorsteen voegen Lage Vuursche

Schoorsteen voegen in Lage Vuursche kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Lage Vuursche

Schoorsteen renovatie Lage Vuursche

Schoorsteen renovatie in Lage Vuursche wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Lage Vuursche door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is een klus voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Lage Vuursche

Schoorsteen reparatie Lage Vuursche

Voor schoorsteen reparatie in Lage Vuursche kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Lage Vuursche

Schoorsteen verwijderen Lage Vuursche

Een schoorsteen verwijderen in Lage Vuursche kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Lage Vuursche

Schoorsteenkap plaatsen Lage Vuursche

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Lage Vuursche? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Lage Vuursche

rookkanaal aanleggen Lage Vuursche

Een rookkanaal aanleggen in Lage Vuursche doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Lage Vuursche

Keramische schoorsteen pot Lage Vuursche

Keramische schoorsteen pot kapot in Lage Vuursche? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Lage Vuursche

Schoorsteen roet verwijderen Lage Vuursche

Verwijderen van schoorsteen roet in Lage Vuursche kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Lage Vuursche

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Lage Vuursche.

Lage Vuursche is een dorp van de gemeente Baarn, een Nederlandse plaats in de provincie Utrecht.

In Lage Vuursche, postcode 3749, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima bedrijf, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. We kregen ook goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U belt direct naar een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag wil. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 19 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020