Schoorsteen Lekkage in Oud-Maarsseveen?

Woont u in Oud-Maarsseveen? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Oud-Maarsseveen

In Oud-Maarsseveen kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Oud-Maarsseveen

Lekkage Schoorsteen in Oud-Maarsseveen snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Oud-Maarsseveen? In de leuke gemeente "Stichtse Vecht", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Oud-Maarsseveen (Utrecht) is ons team goed bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Oud-Maarsseveen

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Oud-Maarsseveen - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig helpen.
 2. Schoorsteen metselen Oud-Maarsseveen - Als ambachtelijk metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Oud-Maarsseveen - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en/of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Oud-Maarsseveen - Regelmatig inspecteren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Oud-Maarsseveen - Erkend en ervaren in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Oud-Maarsseveen - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Oud-Maarsseveen - Het weghalen van uw lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Oud-Maarsseveen - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Oud-Maarsseveen - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Oud-Maarsseveen - Het regelmatig goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Oud-Maarsseveen

Schoorsteen lekkage Oud-Maarsseveen

Schoorsteen lekkage in Oud-Maarsseveen zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Oud-Maarsseveen kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Oud-Maarsseveen

Schoorsteen laten metselen Oud-Maarsseveen

Een nieuwe schoorsteen metselen in Oud-Maarsseveen, is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Oud-Maarsseveen

Schoorsteen voegen Oud-Maarsseveen

Schoorsteen voegen in Oud-Maarsseveen kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Oud-Maarsseveen

Schoorsteen renovatie Oud-Maarsseveen

Schoorsteen renovatie in Oud-Maarsseveen wordt veilig en vakkundig gedaan in Oud-Maarsseveen door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Oud-Maarsseveen

Schoorsteen reparatie Oud-Maarsseveen

Voor schoorsteen reparatie in Oud-Maarsseveen zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Oud-Maarsseveen

Schoorsteen verwijderen Oud-Maarsseveen

Een schoorsteen verwijderen in Oud-Maarsseveen kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Oud-Maarsseveen

Schoorsteenkap plaatsen Oud-Maarsseveen

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Oud-Maarsseveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Oud-Maarsseveen

rookkanaal aanleggen Oud-Maarsseveen

Een rookkanaal aanleggen in Oud-Maarsseveen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Oud-Maarsseveen

Keramische schoorsteen pot Oud-Maarsseveen

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Oud-Maarsseveen? Neem dan gratis contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Oud-Maarsseveen

Schoorsteen roet verwijderen Oud-Maarsseveen

Verwijderen van schoorsteen roet in Oud-Maarsseveen kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Oud-Maarsseveen

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die ook werkzaam is in Oud-Maarsseveen.

Oud-Maarsseveen is een buurtschap in de gemeente Stichtse Vecht, een Nederlandse plaats in de provincie Utrecht.

In Oud-Maarsseveen, postcode gebied 3612, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima onderneming, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker blij over het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk text-bericht. Laat Willem gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 15 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020