Schoorsteen Lekkage in Zeldert?

Woonachtig in Zeldert? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Zeldert

Met name in Zeldert willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, repareren, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Zeldert

Lekkage Schoorsteen Zeldert snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Zeldert? In de Hollandse gemeente "Amersfoort", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Zeldert (Utrecht) zijn wij goed bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
‚ústSchoorsteen ‚ústRookkanalen ‚ústNieuw metselwerk ‚ústLoketten loodwerk ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegwerk ‚ústRenovatie ‚ústReparatie ‚ústSchoorsteen slopen ‚ústHoge waterdruk reinigen ‚ústOnderhouden ‚ústImpregneren ‚ústInspectie ‚ústSchade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústSchoorsteen Metselbedrijf ‚ústAanemerij ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoeger ‚ústHoogwerker ‚ústJarenlange ervaring ‚ústAllround inzetbaar ‚ústVeilige werkers ‚ústBedrijfsaansprakelijk ‚ústVolgens veiligheid voorschriften ‚ústSchoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
‚ústEen vriendelijke reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten bewust ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústGoede reviews ‚ústVergunning advies ‚úst5 jaar garantie ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Zeldert

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Zeldert - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Zeldert - Als ervaren metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Zeldert - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Zeldert - Met regelmaat controleren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Zeldert - Erkend en ervaren met de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Zeldert - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Zeldert - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Zeldert - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden aangesloten (op een veilige en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Zeldert - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Zeldert - Het regelmatig goed schoonmaken en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Zeldert

Schoorsteen lekkage Zeldert

Schoorsteen lekkage in Zeldert zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Zeldert kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Zeldert

Schoorsteen laten metselen Zeldert

Een nieuwe schoorsteen metselen in Zeldert, is altijd een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij het installeren van een nieuwe houtkachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Zeldert

Schoorsteen voegen Zeldert

Schoorsteen voegen in Zeldert kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Zeldert

Schoorsteen renovatie Zeldert

Schoorsteen renovatie in Zeldert wordt veilig en erkend gedaan in Zeldert door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. {Neem gerust contact op|Informeer vrijblijvend} en vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Zeldert

Schoorsteen reparatie Zeldert

Voor schoorsteen reparatie in Zeldert zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Zeldert

Schoorsteen verwijderen Zeldert

Een schoorsteen verwijderen in Zeldert kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Zeldert

Schoorsteenkap plaatsen Zeldert

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Zeldert? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Zeldert

rookkanaal aanleggen Zeldert

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Zeldert doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookkanaal veilig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Zeldert

Keramische schoorsteen pot Zeldert

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Zeldert? Neem dan het beste contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Zeldert

Schoorsteen roet verwijderen Zeldert

Schoorsteen roet verwijderen in Zeldert doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Zeldert

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die tevens actief is in Zeldert.

Zeldert is een buurtschap van de gemeente Amersfoort, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Zeldert, postcode 3828, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en prettig in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw kort bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 12 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020