Lekkage Schoorsteen in Mijdrecht?

Woont u in Mijdrecht? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Mijdrecht

In Mijdrecht kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Mijdrecht

Lekkage Schoorsteen in Mijdrecht snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Mijdrecht? In de leuke gemeente "De Ronde Venen", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Mijdrecht (Utrecht) zijn wij prima op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Mijdrecht

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Mijdrecht - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
 2. Schoorsteen metselen Mijdrecht - Als erkend metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Mijdrecht - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Mijdrecht - Regelmatig inspecteren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Mijdrecht - Erkend en ervaren met de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Mijdrecht - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
 7. Schoorsteen verwijderen Mijdrecht - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Mijdrecht - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Mijdrecht - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Mijdrecht - Het regelmatig grondig reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Mijdrecht

Schoorsteen lekkage Mijdrecht

Schoorsteen lekkage in Mijdrecht zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Mijdrecht kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Mijdrecht

Schoorsteen laten metselen Mijdrecht

Een nieuwe schoorsteen metselen in Mijdrecht, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij het installeren van een nieuwe houtkachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Mijdrecht

Schoorsteen voegen Mijdrecht

Schoorsteen voegen in Mijdrecht doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Mijdrecht

Schoorsteen renovatie Mijdrecht

Schoorsteen renovatie in Mijdrecht wordt veilig en erkend gedaan in Mijdrecht door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Mijdrecht

Schoorsteen reparatie Mijdrecht

Voor schoorsteen reparatie in Mijdrecht zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Mijdrecht

Schoorsteen verwijderen Mijdrecht

Een schoorsteen verwijderen in Mijdrecht kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Mijdrecht

Schoorsteenkap plaatsen Mijdrecht

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Mijdrecht? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Mijdrecht

rookkanaal aanleggen Mijdrecht

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Mijdrecht doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Mijdrecht

Keramische schoorsteen pot Mijdrecht

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Mijdrecht? Neem dan gratis contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Mijdrecht

Schoorsteen roet verwijderen Mijdrecht

Verwijderen van schoorsteen roet in Mijdrecht kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Mijdrecht

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Mijdrecht.

Mijdrecht is een dorp in de gemeente De Ronde Venen, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In Mijdrecht, postcode gebied 3641,3642,3643, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima onderneming, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima blij over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk text-bericht. Laat Willem gerust weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag wil. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 18 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020