Schoorsteen Lekkage in Eembrugge?

Woont u in Eembrugge? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Eembrugge

In Eembrugge kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, repareren, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Eembrugge

Schoorsteen Lekkage in Eembrugge snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Eembrugge? In de mooie gemeente "Baarn", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Eembrugge (Utrecht) zijn wij goed bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Eembrugge

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Eembrugge - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig helpen.
 2. Schoorsteen metselen Eembrugge - Als enthousiaste metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Eembrugge - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Eembrugge - Met regelmaat inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Eembrugge - Ervaren en erkend met de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Eembrugge - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
 7. Schoorsteen verwijderen Eembrugge - Het weghalen van uw kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Eembrugge - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Eembrugge - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Eembrugge - Het regelmatig goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Eembrugge

Schoorsteen lekkage Eembrugge

Schoorsteen lekkage in Eembrugge zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Eembrugge kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Eembrugge

Schoorsteen laten metselen Eembrugge

Een nieuwe schoorsteen metselen in Eembrugge, is simpelweg een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Eembrugge

Schoorsteen voegen Eembrugge

Schoorsteen voegen in Eembrugge kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Eembrugge

Schoorsteen renovatie Eembrugge

Schoorsteen renovatie in Eembrugge wordt veilig en erkend gedaan in Eembrugge door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Eembrugge

Schoorsteen reparatie Eembrugge

Voor schoorsteen reparatie in Eembrugge zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Eembrugge

Schoorsteen verwijderen Eembrugge

Een schoorsteen verwijderen in Eembrugge kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Eembrugge

Schoorsteenkap plaatsen Eembrugge

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Eembrugge? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Eembrugge

rookkanaal aanleggen Eembrugge

Een rookkanaal aanleggen in Eembrugge doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Eembrugge

Keramische schoorsteen pot Eembrugge

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Eembrugge? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Eembrugge

Schoorsteen roet verwijderen Eembrugge

Verwijderen van schoorsteen roet in Eembrugge kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Eembrugge

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook werkzaam is in Eembrugge.

Eembrugge is een woonplaats in de gemeente Baarn, een Nederlandse plaats in de provincie Utrecht.

In Eembrugge, postcode 3741, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed onderneming, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen gratis langs voor een inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw inhoudelijk text-bericht. Laat Willem gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag zou willen. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 27 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020