Schoorsteen Lekkage in Loenersloot?

Woont u in Loenersloot? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Loenersloot

Ook in Loenersloot willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, repareren, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Loenersloot

Schoorsteen Lekkage Loenersloot snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Loenersloot? In de leuke gemeente "Stichtse Vecht", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Loenersloot (Utrecht) zijn wij goed op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
‚ústSchoorstenen ‚ústRookkanalen ‚ústNieuw metselwerk ‚ústLoketten loodwerk ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegen ‚ústRenovatie ‚ústReparatie ‚ústSchoorsteen slopen ‚ústHoge waterdruk reinigen ‚ústOnderhouden ‚ústImpregneren ‚ústInspectie ‚ústSchade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústSchoorsteen Metselbedrijf ‚ústAannemer ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoegbedrijf ‚ústHoogwerker ‚ústJarenlange ervaring ‚ústBreed inzetbaar ‚ústWerkt veilig ‚ústBedrijfsaansprakelijk ‚ústVolgens veiligheid voorschriften ‚ústSchoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
‚ústEen vriendelijke reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten effectief ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústGratis advies ‚ústPositieve referenties ‚ústBouw vergunning ‚úst5 jaar garantie ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Loenersloot

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Loenersloot - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Loenersloot - Als enthousiaste metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Loenersloot - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Loenersloot - Regelmatig inspecteren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Loenersloot - Ervaren en erkend met het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Loenersloot - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Loenersloot - Het slopen en afvoeren van een lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Loenersloot - Uiteraard weten exact hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden aangesloten (op een veilige en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Loenersloot - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Loenersloot - Het met regelmaat goed schoonmaken en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Loenersloot

Schoorsteen lekkage Loenersloot

Schoorsteen lekkage in Loenersloot zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Loenersloot kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Loenersloot

Schoorsteen laten metselen Loenersloot

Een nieuwe schoorsteen metselen in Loenersloot, is simpelweg een goede methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege de installatie van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Loenersloot

Schoorsteen voegen Loenersloot

Schoorsteen voegen in Loenersloot kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Loenersloot

Schoorsteen renovatie Loenersloot

Schoorsteen renovatie in Loenersloot wordt veilig en erkend gedaan in Loenersloot door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Loenersloot

Schoorsteen reparatie Loenersloot

Voor schoorsteen reparatie in Loenersloot zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Loenersloot

Schoorsteen verwijderen Loenersloot

Een schoorsteen verwijderen in Loenersloot kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Loenersloot

Schoorsteenkap plaatsen Loenersloot

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Loenersloot? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Loenersloot

rookkanaal aanleggen Loenersloot

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Loenersloot doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Loenersloot

Keramische schoorsteen pot Loenersloot

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Loenersloot? Neem dan het beste contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Loenersloot

Schoorsteen roet verwijderen Loenersloot

Schoorsteen roet verwijderen in Loenersloot kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Loenersloot

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die tevens actief is in Loenersloot.

Loenersloot is een woonplaats in de gemeente Stichtse Vecht, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Loenersloot, postcode 3634, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij over het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. We kregen ook goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een informatief bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 19 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020