Lekkage Schoorsteen in Velsen-Noord?

Woont u in Velsen-Noord? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Velsen-Noord

In Velsen-Noord willen wij graag uw schoorsteen (erkend en vakkundig) verwijderen, renoveren, voegen, metselen, repareren, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Velsen-Noord

Schoorsteen Lekkage Velsen-Noord snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Velsen-Noord? In de mooie gemeente "Velsen", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over jarenlange ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Velsen-Noord (Noord-Holland) zijn wij goed bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Velsen-Noord

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Velsen-Noord - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Velsen-Noord - Als erkend metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Velsen-Noord - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Velsen-Noord - Regelmatig bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Velsen-Noord - Ervaren en erkend met het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Velsen-Noord - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Velsen-Noord - Het weghalen van een kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Velsen-Noord - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geplaatst (op een veilige en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Velsen-Noord - Erkend en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Velsen-Noord - Het met regelmaat goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Velsen-Noord

Schoorsteen lekkage Velsen-Noord

Schoorsteen lekkage in Velsen-Noord onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Velsen-Noord kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Velsen-Noord

Schoorsteen laten metselen Velsen-Noord

Een nieuwe schoorsteen metselen in Velsen-Noord, is simpelweg een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Velsen-Noord

Schoorsteen voegen Velsen-Noord

Schoorsteen voegen in Velsen-Noord kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Velsen-Noord

Schoorsteen renovatie Velsen-Noord

Schoorsteen renovatie in Velsen-Noord wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Velsen-Noord door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. {Neem gerust contact op|Informeer vrijblijvend} en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Velsen-Noord

Schoorsteen reparatie Velsen-Noord

Voor schoorsteen reparatie in Velsen-Noord zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Velsen-Noord

Schoorsteen verwijderen Velsen-Noord

Een schoorsteen verwijderen in Velsen-Noord kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Velsen-Noord

Schoorsteenkap plaatsen Velsen-Noord

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Velsen-Noord? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Velsen-Noord

rookkanaal aanleggen Velsen-Noord

Een rookkanaal aanleggen in Velsen-Noord doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw rookkanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Velsen-Noord

Keramische schoorsteen pot Velsen-Noord

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Velsen-Noord? Neem dan gerust contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Velsen-Noord

Schoorsteen roet verwijderen Velsen-Noord

Schoorsteen roet verwijderen in Velsen-Noord kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Velsen-Noord

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die tevens actief is in Velsen-Noord.

Velsen-Noord is een woonplaats in de gemeente Velsen, een Hollandse plaats in provincie Noord-Holland.

In Velsen-Noord, postcode gebied 1950, 1951, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima tevreden met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van goed advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Vriendelijk dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 12 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020