Schoorsteen Lekkage in Gerverscop?

Woonachtig in Gerverscop? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Gerverscop

In Gerverscop kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Gerverscop

Schoorsteen Lekkage Gerverscop snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Gerverscop? In de Hollandse gemeente "Woerden", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Gerverscop (Utrecht) is ons team prima bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve reviews ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Gerverscop

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Gerverscop - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Gerverscop - Als ambachtelijk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Gerverscop - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Gerverscop - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Gerverscop - Erkend en ervaren in de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Gerverscop - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Gerverscop - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Gerverscop - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Gerverscop - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren top kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Gerverscop - Het regelmatig grondig reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Gerverscop

Schoorsteen lekkage Gerverscop

Schoorsteen lekkage in Gerverscop zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Gerverscop kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Gerverscop

Schoorsteen laten metselen Gerverscop

Een nieuwe schoorsteen metselen in Gerverscop, is altijd een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij de installatie van een nieuwe kachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Gerverscop

Schoorsteen voegen Gerverscop

Schoorsteen voegen in Gerverscop kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Gerverscop

Schoorsteen renovatie Gerverscop

Schoorsteen renovatie in Gerverscop wordt erkend en veilig gedaan in Gerverscop door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Gerverscop

Schoorsteen reparatie Gerverscop

Voor schoorsteen reparatie in Gerverscop zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Gerverscop

Schoorsteen verwijderen Gerverscop

Een schoorsteen verwijderen in Gerverscop kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Gerverscop

Schoorsteenkap plaatsen Gerverscop

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Gerverscop? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Gerverscop

rookkanaal aanleggen Gerverscop

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Gerverscop doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Gerverscop

Keramische schoorsteen pot Gerverscop

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Gerverscop? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Gerverscop

Schoorsteen roet verwijderen Gerverscop

Schoorsteen roet verwijderen in Gerverscop kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Gerverscop

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die tevens actief is in Gerverscop.

Gerverscop is een woonplaats van de gemeente Woerden, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In Gerverscop, postcode 3481, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 29 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020