Schoorsteen Lekkage in Santpoort-Zuid?

Woonachtig in Santpoort-Zuid? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als erkend metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Santpoort-Zuid

In Santpoort-Zuid willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Santpoort-Zuid

Lekkage Schoorsteen Santpoort-Zuid snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Santpoort-Zuid? In de Hollandse gemeente "Velsen", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Santpoort-Zuid (Noord-Holland) zijn wij prima op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Santpoort-Zuid

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Santpoort-Zuid - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Santpoort-Zuid - Als enthousiaste metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Santpoort-Zuid - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Santpoort-Zuid - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Santpoort-Zuid - Ervaren en erkend met het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Santpoort-Zuid - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Santpoort-Zuid - Het slopen en afvoeren van uw kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Santpoort-Zuid - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geinstalleerd (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Santpoort-Zuid - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren hoge kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Santpoort-Zuid - Het met regelmaat goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Santpoort-Zuid

Schoorsteen lekkage Santpoort-Zuid

Schoorsteen lekkage in Santpoort-Zuid zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Santpoort-Zuid kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Santpoort-Zuid

Schoorsteen laten metselen Santpoort-Zuid

Een nieuwe schoorsteen metselen in Santpoort-Zuid, is simpelweg een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege de installatie van een nieuw stooktoestel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Santpoort-Zuid

Schoorsteen voegen Santpoort-Zuid

Schoorsteen voegen in Santpoort-Zuid kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Santpoort-Zuid

Schoorsteen renovatie Santpoort-Zuid

Schoorsteen renovatie in Santpoort-Zuid wordt veilig en erkend uitgevoerd in Santpoort-Zuid door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. {Neem gerust contact op|Informeer vrijblijvend} en vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Santpoort-Zuid

Schoorsteen reparatie Santpoort-Zuid

Voor schoorsteen reparatie in Santpoort-Zuid zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Santpoort-Zuid

Schoorsteen verwijderen Santpoort-Zuid

Een schoorsteen verwijderen in Santpoort-Zuid kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Santpoort-Zuid

Schoorsteenkap plaatsen Santpoort-Zuid

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Santpoort-Zuid? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Santpoort-Zuid

rookkanaal aanleggen Santpoort-Zuid

Een rookkanaal aanleggen in Santpoort-Zuid doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Santpoort-Zuid

Keramische schoorsteen pot Santpoort-Zuid

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Santpoort-Zuid? Neem dan vrijblijvend contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Santpoort-Zuid

Schoorsteen roet verwijderen Santpoort-Zuid

Schoorsteen roet verwijderen in Santpoort-Zuid doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Santpoort-Zuid

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die ook actief is in Santpoort-Zuid.

Santpoort-Zuid is een woonplaats van de gemeente Velsen, een Nederlandse plaats in de provincie Noord-Holland.

In Santpoort-Zuid, postcode gebied 2080, 2081, 2082, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima bedrijf, prettige mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima tevreden over het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 12 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020