Lekkage Schoorsteen in Wijk aan Zee?

Woonachtig in Wijk aan Zee? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Wijk aan Zee

Met name in Wijk aan Zee kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, repareren, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Wijk aan Zee

Schoorsteen Lekkage in Wijk aan Zee snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Wijk aan Zee? In de Hollandse gemeente "Beverwijk", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als metsel en voegbedrijf. In Wijk aan Zee (Noord-Holland) is ons team prima bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Wijk aan Zee

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Wijk aan Zee - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u prima helpen.
 2. Schoorsteen metselen Wijk aan Zee - Als ervaren metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Wijk aan Zee - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en/of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Wijk aan Zee - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Wijk aan Zee - Erkend en ervaren in de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Wijk aan Zee - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Wijk aan Zee - Het weghalen van een lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Wijk aan Zee - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geinstalleerd (op een erkende en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Wijk aan Zee - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Wijk aan Zee - Het met regelmaat goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Wijk aan Zee

Schoorsteen lekkage Wijk aan Zee

Schoorsteen lekkage in Wijk aan Zee zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Wijk aan Zee kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Wijk aan Zee

Schoorsteen laten metselen Wijk aan Zee

Een nieuwe schoorsteen metselen in Wijk aan Zee, is altijd een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij de installatie van een nieuwe houtkachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Wijk aan Zee

Schoorsteen voegen Wijk aan Zee

Schoorsteen voegen in Wijk aan Zee kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Wijk aan Zee

Schoorsteen renovatie Wijk aan Zee

Schoorsteen renovatie in Wijk aan Zee wordt veilig en vakkundig gedaan in Wijk aan Zee door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, wat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. {Neem gerust contact op|Informeer vrijblijvend} en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Wijk aan Zee

Schoorsteen reparatie Wijk aan Zee

Voor schoorsteen reparatie in Wijk aan Zee zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Wijk aan Zee

Schoorsteen verwijderen Wijk aan Zee

Een schoorsteen verwijderen in Wijk aan Zee kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Wijk aan Zee

Schoorsteenkap plaatsen Wijk aan Zee

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Wijk aan Zee? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Wijk aan Zee

rookkanaal aanleggen Wijk aan Zee

Een rookkanaal aanleggen in Wijk aan Zee doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Wijk aan Zee

Keramische schoorsteen pot Wijk aan Zee

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Wijk aan Zee? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Wijk aan Zee

Schoorsteen roet verwijderen Wijk aan Zee

Schoorsteen roet verwijderen in Wijk aan Zee kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Wijk aan Zee

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die tevens actief is in Wijk aan Zee.

Wijk aan Zee is een woonplaats van de gemeente Beverwijk, een Nederlandse plaats in provincie Noord-Holland.

In Wijk aan Zee, postcode gebied 1949, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en leuk in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed bedrijf, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer blij over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw informatief text-bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag zou willen. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 12 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020