Schoorsteen Lekkage in Laagnieuwkoop?

Woonachtig in Laagnieuwkoop? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Laagnieuwkoop

In Laagnieuwkoop willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, repareren, schoon maken en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Laagnieuwkoop

Lekkage Schoorsteen in Laagnieuwkoop snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Laagnieuwkoop? In de Hollandse gemeente "Stichtse Vecht", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als metsel en voegbedrijf. In Laagnieuwkoop (Utrecht) is ons team prima bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Laagnieuwkoop

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Laagnieuwkoop - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend helpen.
 2. Schoorsteen metselen Laagnieuwkoop - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Laagnieuwkoop - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Laagnieuwkoop - Met regelmaat controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Laagnieuwkoop - Ervaren en erkend met de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Laagnieuwkoop - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Laagnieuwkoop - Het weghalen van een lekkende schoorsteen is meestal een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Laagnieuwkoop - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Laagnieuwkoop - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Laagnieuwkoop - Het met regelmaat goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Laagnieuwkoop

Schoorsteen lekkage Laagnieuwkoop

Schoorsteen lekkage in Laagnieuwkoop onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Laagnieuwkoop kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Laagnieuwkoop

Schoorsteen laten metselen Laagnieuwkoop

Een nieuwe schoorsteen metselen in Laagnieuwkoop, opnieuw metselen is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij de installatie van een nieuwe houtkachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Laagnieuwkoop

Schoorsteen voegen Laagnieuwkoop

Schoorsteen voegen in Laagnieuwkoop doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Laagnieuwkoop

Schoorsteen renovatie Laagnieuwkoop

Schoorsteen renovatie in Laagnieuwkoop wordt veilig en erkend uitgevoerd in Laagnieuwkoop door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Laagnieuwkoop

Schoorsteen reparatie Laagnieuwkoop

Voor schoorsteen reparatie in Laagnieuwkoop zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Laagnieuwkoop

Schoorsteen verwijderen Laagnieuwkoop

Een schoorsteen verwijderen in Laagnieuwkoop kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Laagnieuwkoop

Schoorsteenkap plaatsen Laagnieuwkoop

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Laagnieuwkoop? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Laagnieuwkoop

rookkanaal aanleggen Laagnieuwkoop

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Laagnieuwkoop doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na de installatie wordt uw rookkanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Laagnieuwkoop

Keramische schoorsteen pot Laagnieuwkoop

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Laagnieuwkoop? Neem dan gratis contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Laagnieuwkoop

Schoorsteen roet verwijderen Laagnieuwkoop

Verwijderen van schoorsteen roet in Laagnieuwkoop kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Laagnieuwkoop

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die ook werkzaam is in Laagnieuwkoop.

Laagnieuwkoop is een buurtschap van de gemeente Stichtse Vecht, een Nederlandse plaats in de provincie Utrecht.

In Laagnieuwkoop, postcode 3628, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een informatief bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 28 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020