Lekkage Schoorsteen in Groenlandsekade?

Woont u in Groenlandsekade? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Groenlandsekade

Met name in Groenlandsekade kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Groenlandsekade

Schoorsteen Lekkage Groenlandsekade snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Groenlandsekade? In de mooie gemeente "De Ronde Venen", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Groenlandsekade (Utrecht) is ons team prima bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Groenlandsekade

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Groenlandsekade - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Groenlandsekade - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Groenlandsekade - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en/of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Groenlandsekade - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Groenlandsekade - Ervaren en erkend met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Groenlandsekade - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
 7. Schoorsteen verwijderen Groenlandsekade - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Groenlandsekade - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden aangesloten (op een erkende en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Groenlandsekade - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Groenlandsekade - Het met regelmaat goed reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Groenlandsekade

Schoorsteen lekkage Groenlandsekade

Schoorsteen lekkage in Groenlandsekade zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Groenlandsekade kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Groenlandsekade

Schoorsteen laten metselen Groenlandsekade

Een nieuwe schoorsteen metselen in Groenlandsekade, is simpelweg de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Groenlandsekade

Schoorsteen voegen Groenlandsekade

Schoorsteen voegen in Groenlandsekade doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Groenlandsekade

Schoorsteen renovatie Groenlandsekade

Schoorsteen renovatie in Groenlandsekade wordt erkend en veilig uitgevoerd in Groenlandsekade door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Groenlandsekade

Schoorsteen reparatie Groenlandsekade

Voor schoorsteen reparatie in Groenlandsekade kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Groenlandsekade

Schoorsteen verwijderen Groenlandsekade

Een schoorsteen verwijderen in Groenlandsekade kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Groenlandsekade

Schoorsteenkap plaatsen Groenlandsekade

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Groenlandsekade? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Groenlandsekade

rookkanaal aanleggen Groenlandsekade

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Groenlandsekade doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Groenlandsekade

Keramische schoorsteen pot Groenlandsekade

Keramische schoorsteen pot kapot in Groenlandsekade? Neem dan gerust contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Groenlandsekade

Schoorsteen roet verwijderen Groenlandsekade

Schoorsteen roet verwijderen in Groenlandsekade doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Groenlandsekade

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Groenlandsekade.

Groenlandsekade is een woonplaats in de gemeente De Ronde Venen, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Groenlandsekade, postcode gebied 3645, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en prettig in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed onderneming, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw informatief text-bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 27 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020