Lekkage Schoorsteen in Bloemendaal?

Woonachtig in Bloemendaal? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Bloemendaal

Met name in Bloemendaal kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Bloemendaal

Schoorsteen Lekkage Bloemendaal snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Bloemendaal? In de Hollandse gemeente "Bloemendaal", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Bloemendaal (Noord-Holland) zijn wij prima op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Bloemendaal

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Bloemendaal - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Bloemendaal - Als ambachtelijk metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Bloemendaal - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Bloemendaal - Regelmatig bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Bloemendaal - Erkend en ervaren in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Bloemendaal - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Bloemendaal - Het weghalen van uw kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Bloemendaal - Wij weten uiteraard exact hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden aangesloten (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Bloemendaal - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Bloemendaal - Het met regelmaat goed reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Bloemendaal

Schoorsteen lekkage Bloemendaal

Schoorsteen lekkage in Bloemendaal onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Bloemendaal kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Bloemendaal

Schoorsteen laten metselen Bloemendaal

Een nieuwe schoorsteen metselen in Bloemendaal, is altijd een goede methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Bloemendaal

Schoorsteen voegen Bloemendaal

Schoorsteen voegen in Bloemendaal doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Bloemendaal

Schoorsteen renovatie Bloemendaal

Schoorsteen renovatie in Bloemendaal wordt veilig en erkend uitgevoerd in Bloemendaal door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Bloemendaal

Schoorsteen reparatie Bloemendaal

Voor schoorsteen reparatie in Bloemendaal kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Bloemendaal

Schoorsteen verwijderen Bloemendaal

Een schoorsteen verwijderen in Bloemendaal kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Bloemendaal

Schoorsteenkap plaatsen Bloemendaal

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Bloemendaal? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Bloemendaal

rookkanaal aanleggen Bloemendaal

Een rookkanaal aanleggen in Bloemendaal doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens de installatie wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Bloemendaal

Keramische schoorsteen pot Bloemendaal

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Bloemendaal? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Bloemendaal

Schoorsteen roet verwijderen Bloemendaal

Verwijderen van schoorsteen roet in Bloemendaal kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Bloemendaal

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die ook werkzaam is in Bloemendaal.

Bloemendaal is een woonplaats van de gemeente Bloemendaal, een Hollandse plaats in provincie Noord-Holland.

In Bloemendaal, postcode gebied 2803, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima onderneming, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van goed advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een kort bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Vriendelijk dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 23 September 2023

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020