Lekkage Schoorsteen in Roelofarendsveen?


Woonachtig in Roelofarendsveen? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Roelofarendsveen

Met name in Roelofarendsveen kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, repareren, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Roelofarendsveen

Lekkage Schoorsteen Roelofarendsveen snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Roelofarendsveen? In de Hollandse gemeente "Kaag and Braassem", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als metselbedrijf. In Roelofarendsveen (Zuid-Holland) is ons team goed op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf


Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal
✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Roelofarendsveen

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Roelofarendsveen - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Roelofarendsveen - Als ambachtelijk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Roelofarendsveen - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Roelofarendsveen - Regelmatig bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparatie (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Roelofarendsveen - Erkend en ervaren met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Roelofarendsveen - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Roelofarendsveen - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (gemeentelijk).
  8. Rookkanaal aanleggen Roelofarendsveen - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Roelofarendsveen - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Roelofarendsveen - Het met regelmaat goed schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Roelofarendsveen

Schoorsteen lekkage Roelofarendsveen

Schoorsteen lekkage in Roelofarendsveen zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Roelofarendsveen kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Roelofarendsveen

Schoorsteen laten metselen Roelofarendsveen

Een nieuwe schoorsteen metselen in Roelofarendsveen, is simpelweg de beste methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij de installatie van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Roelofarendsveen

Schoorsteen voegen Roelofarendsveen

Schoorsteen voegen in Roelofarendsveen kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Roelofarendsveen

Schoorsteen renovatie Roelofarendsveen

Schoorsteen renovatie in Roelofarendsveen wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Roelofarendsveen door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Roelofarendsveen

Schoorsteen reparatie Roelofarendsveen

Voor schoorsteen reparatie in Roelofarendsveen zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Roelofarendsveen

Schoorsteen verwijderen Roelofarendsveen

Een schoorsteen verwijderen in Roelofarendsveen kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Roelofarendsveen

Schoorsteenkap plaatsen Roelofarendsveen

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Roelofarendsveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portemonee.

Rookkanaal aanleggen Roelofarendsveen

rookkanaal aanleggen Roelofarendsveen

Een rookkanaal aanleggen in Roelofarendsveen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibel schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Roelofarendsveen

Keramische schoorsteen pot Roelofarendsveen

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Roelofarendsveen? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Roelofarendsveen

Schoorsteen roet verwijderen Roelofarendsveen

Schoorsteen roet verwijderen in Roelofarendsveen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Roelofarendsveen

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Roelofarendsveen.

Roelofarendsveen is een dorp in de gemeente Kaag and Braassem, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Roelofarendsveen, postcode 2370, 2371, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima onderneming, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 23 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020