Schoorsteen Lekkage in Leimuiden?


Woont u in Leimuiden? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Leimuiden

Met name in Leimuiden willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Leimuiden

Lekkage Schoorsteen in Leimuiden snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Leimuiden? In de mooie gemeente "Kaag and Braassem", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Leimuiden (Zuid-Holland) zijn wij prima op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf


Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal
✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve reviews ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Leimuiden

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Leimuiden - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Leimuiden - Als ambachtelijk metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Leimuiden - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Leimuiden - Met regelmaat inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparaties (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Leimuiden - Ervaren en erkend met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Leimuiden - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Leimuiden - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Leimuiden - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden aangesloten (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Leimuiden - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op hoogst mogelijke kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Leimuiden - Het met regelmaat goed schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Leimuiden

Schoorsteen lekkage Leimuiden

Schoorsteen lekkage in Leimuiden ontstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Leimuiden kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Leimuiden

Schoorsteen laten metselen Leimuiden

Een nieuwe schoorsteen metselen in Leimuiden, is altijd de beste methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij de installatie van een nieuwe kachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Leimuiden

Schoorsteen voegen Leimuiden

Schoorsteen voegen in Leimuiden kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Leimuiden

Schoorsteen renovatie Leimuiden

Schoorsteen renovatie in Leimuiden wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Leimuiden door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Leimuiden

Schoorsteen reparatie Leimuiden

Voor schoorsteen reparatie in Leimuiden kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Leimuiden

Schoorsteen verwijderen Leimuiden

Een schoorsteen verwijderen in Leimuiden kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Leimuiden

Schoorsteenkap plaatsen Leimuiden

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Leimuiden? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen en portemonee.

Rookkanaal aanleggen Leimuiden

rookkanaal aanleggen Leimuiden

Een rookkanaal aanleggen in Leimuiden doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibel rookgaskanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Leimuiden

Keramische schoorsteen pot Leimuiden

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Leimuiden? Neem dan gerust contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Leimuiden

Schoorsteen roet verwijderen Leimuiden

Schoorsteen roet verwijderen in Leimuiden kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Leimuiden

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Leimuiden.

Leimuiden is een dorp van de gemeente Kaag and Braassem, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Leimuiden, postcode 2450, 2451, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij met het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een spontane Willem van der Meij.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk bericht. Laat Willem weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020