Schoorsteen Lekkage in Katwijk aan Zee?


Woonachtig in Katwijk aan Zee? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Katwijk aan Zee

Ook in Katwijk aan Zee willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, repareren, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Katwijk aan Zee

Lekkage Schoorsteen Katwijk aan Zee snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Katwijk aan Zee? In de leuke gemeente "Katwijk", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als metselbedrijf. In Katwijk aan Zee (Zuid-Holland) zijn wij prima bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf


Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal
✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Katwijk aan Zee

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Katwijk aan Zee - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Katwijk aan Zee - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Katwijk aan Zee - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Katwijk aan Zee - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparaties (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Katwijk aan Zee - Erkend en ervaren in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Katwijk aan Zee - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Katwijk aan Zee - Het slopen en afvoeren van een lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Katwijk aan Zee - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geplaatst (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Katwijk aan Zee - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op hoogst mogelijke kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Katwijk aan Zee - Het met regelmaat goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Katwijk aan Zee

Schoorsteen lekkage Katwijk aan Zee

Schoorsteen lekkage in Katwijk aan Zee zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Katwijk aan Zee kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Katwijk aan Zee

Schoorsteen laten metselen Katwijk aan Zee

Een nieuwe schoorsteen metselen in Katwijk aan Zee, opnieuw metselen is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij het installeren van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Katwijk aan Zee

Schoorsteen voegen Katwijk aan Zee

Schoorsteen voegen in Katwijk aan Zee kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk.

Schoorsteen renovatie Katwijk aan Zee

Schoorsteen renovatie Katwijk aan Zee

Schoorsteen renovatie in Katwijk aan Zee wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Katwijk aan Zee door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Katwijk aan Zee

Schoorsteen reparatie Katwijk aan Zee

Voor schoorsteen reparatie in Katwijk aan Zee kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Katwijk aan Zee

Schoorsteen verwijderen Katwijk aan Zee

Een schoorsteen verwijderen in Katwijk aan Zee kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmerd. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Katwijk aan Zee

Schoorsteenkap plaatsen Katwijk aan Zee

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Katwijk aan Zee? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portemonee.

Rookkanaal aanleggen Katwijk aan Zee

rookkanaal aanleggen Katwijk aan Zee

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Katwijk aan Zee doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibel rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Katwijk aan Zee

Keramische schoorsteen pot Katwijk aan Zee

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Katwijk aan Zee? Neem dan gerust contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Katwijk aan Zee

Schoorsteen roet verwijderen Katwijk aan Zee

Schoorsteen roet verwijderen in Katwijk aan Zee kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Katwijk aan Zee

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die ook werkzaam is in Katwijk aan Zee.

Katwijk aan Zee is een woonplaats van de gemeente Katwijk, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Katwijk aan Zee, postcode 2221, 2224, 2225 zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een spontane Willem.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u zit, en waarmee Willem u mee kunt helpen. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020