Schoorsteen Lekkage in Rijswijk?


Woonachtig in Rijswijk? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Rijswijk

Ook in Rijswijk kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, renoveren, voegen, metselen, repareren, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Rijswijk

Lekkage Schoorsteen Rijswijk snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Rijswijk? In de mooie gemeente "Rijswijk", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Rijswijk (Zuid-Holland) is ons team goed op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf


Jarenlange ervaring met:
βœ“ Schoorstenen βœ“ Rookkanalen
βœ“ Metselwerk βœ“ Lood loketten βœ“ Keramische schoorsteenpot βœ“ Schoorsteenkap βœ“ Schoorsteen Sierkap βœ“ Nokvorsten βœ“ Dakpannen βœ“ Gevels βœ“ Muren βœ“ Stooktoestellen βœ“ Dakgoten βœ“ Huis daken βœ“ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
βœ“ Schoorsteen Plaatsen βœ“ Metselen βœ“ Voegwerk βœ“ Renovatie βœ“ Reparatie βœ“ Verwijderen βœ“ Schoonmaken βœ“ Onderhouden βœ“ Impregneren βœ“ Inspectie βœ“ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wie wij zijn en wat wij doen:
βœ“ Schoorsteen specialist βœ“ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf βœ“ Aanemerij βœ“ Dak en schoorsteenspecialist βœ“ Voeger βœ“ Hoogwerker βœ“ Jarenlange ervaring βœ“ Allround inzetbaar βœ“ Veilige werkers βœ“ Aansprakelijkheid verzekert βœ“ Volgens veiligheid voorschriften βœ“ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
βœ“ Snelle reactie βœ“ Gratis telefonisch gesprek βœ“ Kosten effectief βœ“ Gratis offerte βœ“ Gratis advies βœ“ Positieve reviews βœ“ Vergunning advies βœ“ 5 jaar garantie βœ“ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Rijswijk

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Rijswijk - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Rijswijk - Als ambachtelijk metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Rijswijk - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Rijswijk - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparaties (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Rijswijk - Erkend en ervaren met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Rijswijk - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Rijswijk - Het slopen en afvoeren van uw oude schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Rijswijk - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geΓ―nstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Rijswijk - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoogst mogelijke kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Rijswijk - Het regelmatig grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Rijswijk

Schoorsteen lekkage Rijswijk

Schoorsteen lekkage in Rijswijk zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Rijswijk kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Rijswijk

Schoorsteen laten metselen Rijswijk

Een nieuwe schoorsteen metselen in Rijswijk, is altijd een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Rijswijk

Schoorsteen voegen Rijswijk

Schoorsteen voegen in Rijswijk kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen een lekkende schoorsteen.

Als ervaren schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk.

Schoorsteen renovatie Rijswijk

Schoorsteen renovatie Rijswijk

Schoorsteen renovatie in Rijswijk wordt veilig en erkend gedaan in Rijswijk door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Rijswijk

Schoorsteen reparatie Rijswijk

Voor schoorsteen reparatie in Rijswijk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Rijswijk

Schoorsteen verwijderen Rijswijk

Een schoorsteen verwijderen in Rijswijk kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen.

Schoorsteenkap plaatsen Rijswijk

Schoorsteenkap plaatsen Rijswijk

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Rijswijk? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Rijswijk

rookkanaal aanleggen Rijswijk

Een rookkanaal aanleggen in Rijswijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibel rookgaskanaal.

Tijdens de installatie wordt uw kachelpijp veilig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Rijswijk

Keramische schoorsteen pot Rijswijk

Keramische schoorsteen pot kapot in Rijswijk? Neem dan gratis contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Rijswijk

Schoorsteen roet verwijderen Rijswijk

Schoorsteen roet verwijderen in Rijswijk kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Rijswijk

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Rijswijk.

Rijswijk is een wijk van de gemeente Rijswijk, een Hollandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Rijswijk, postcode gebied 2280, 2281, 2282, 2283, 2284, 2285, 2286, 2287, 2288, 2289, 4284, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed bedrijf, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een inspectie. U spreekt direct met een vriendelijke Willem.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag zou willen. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 23 September 2020

Copyright Β© Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020