Lekkage Schoorsteen in Hazerswoude-Rijndijk?

Woont u in Hazerswoude-Rijndijk? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als erkend voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Hazerswoude-Rijndijk

Ook in Hazerswoude-Rijndijk kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen Lekkage in Hazerswoude-Rijndijk snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Hazerswoude-Rijndijk? In de Hollandse gemeente "Alphen aan den Rijn", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Hazerswoude-Rijndijk (Zuid-Holland) is ons team goed op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Hazerswoude-Rijndijk

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Hazerswoude-Rijndijk - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Hazerswoude-Rijndijk - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Hazerswoude-Rijndijk - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Hazerswoude-Rijndijk - Regelmatig bekijken wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Hazerswoude-Rijndijk - Ervaren en erkend in de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Hazerswoude-Rijndijk - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Hazerswoude-Rijndijk - Het weghalen van uw oude schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Hazerswoude-Rijndijk - Uiteraard weten exact hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geplaatst (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Hazerswoude-Rijndijk - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Hazerswoude-Rijndijk - Het regelmatig grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen lekkage Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen lekkage in Hazerswoude-Rijndijk zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Hazerswoude-Rijndijk kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen laten metselen Hazerswoude-Rijndijk

Een nieuwe schoorsteen metselen in Hazerswoude-Rijndijk, is altijd een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege de installatie van een nieuwe houtkachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen voegen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen voegen in Hazerswoude-Rijndijk kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen renovatie Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen renovatie in Hazerswoude-Rijndijk wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Hazerswoude-Rijndijk door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen reparatie Hazerswoude-Rijndijk

Voor schoorsteen reparatie in Hazerswoude-Rijndijk zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen verwijderen Hazerswoude-Rijndijk

Een schoorsteen verwijderen in Hazerswoude-Rijndijk kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteenkap plaatsen Hazerswoude-Rijndijk

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Hazerswoude-Rijndijk? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Hazerswoude-Rijndijk

rookkanaal aanleggen Hazerswoude-Rijndijk

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Hazerswoude-Rijndijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Hazerswoude-Rijndijk

Keramische schoorsteen pot Hazerswoude-Rijndijk

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Hazerswoude-Rijndijk? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen roet verwijderen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen roet verwijderen in Hazerswoude-Rijndijk kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook werkzaam is in Hazerswoude-Rijndijk.

Hazerswoude-Rijndijk is een woonplaats van de gemeente Alphen aan den Rijn, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Hazerswoude-Rijndijk, postcode gebied 2394, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima tevreden over het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw informatief bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 30 December 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020