Lekkage Schoorsteen in Zwaanshoek?

Woont u in Zwaanshoek? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Zwaanshoek

Ook in Zwaanshoek kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Zwaanshoek

Lekkage Schoorsteen in Zwaanshoek snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Zwaanshoek? In de mooie gemeente "Haarlemmermeer", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over jarenlange ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Zwaanshoek (Noord-Holland) is ons team prima op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
‚ústSchoorstenen ‚ústRookgaskanaal ‚ústMetselwerk ‚ústLood loketten ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegen ‚ústRenoveren ‚ústRepareren ‚ústVerwijderen ‚ústReiniging ‚ústOnderhoud ‚ústImpregneren ‚ústInspectie ‚ústSchade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústErkend Schoorsteen Metselbedrijf ‚ústAanemerij ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoeger ‚ústHoogwerker ‚ústRuime ervaring ‚ústAllround inzetbaar ‚ústVeilige werkers ‚ústBedrijfsaansprakelijk ‚ústVolgens veiligheid voorschriften ‚ústSchoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
‚ústSnelle reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten effectief ‚ústGratis offerte ‚ústGratis advies ‚ústGoede reviews ‚ústVergunning advies ‚ústGarantie 5 jaar ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Zwaanshoek

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Zwaanshoek - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Zwaanshoek - Als enthousiaste metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Zwaanshoek - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Zwaanshoek - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Zwaanshoek - Erkend en ervaren met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Zwaanshoek - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Zwaanshoek - Het weghalen van uw kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Zwaanshoek - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Zwaanshoek - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Zwaanshoek - Het regelmatig goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Zwaanshoek

Schoorsteen lekkage Zwaanshoek

Schoorsteen lekkage in Zwaanshoek onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Zwaanshoek kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Zwaanshoek

Schoorsteen laten metselen Zwaanshoek

Een nieuwe schoorsteen metselen in Zwaanshoek, is altijd een goede methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Zwaanshoek

Schoorsteen voegen Zwaanshoek

Schoorsteen voegen in Zwaanshoek kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen voegbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Zwaanshoek

Schoorsteen renovatie Zwaanshoek

Schoorsteen renovatie in Zwaanshoek wordt erkend en veilig gedaan in Zwaanshoek door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. {Neem gerust contact op|Informeer vrijblijvend} en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Zwaanshoek

Schoorsteen reparatie Zwaanshoek

Voor schoorsteen reparatie in Zwaanshoek kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Zwaanshoek

Schoorsteen verwijderen Zwaanshoek

Een schoorsteen verwijderen in Zwaanshoek kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Zwaanshoek

Schoorsteenkap plaatsen Zwaanshoek

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Zwaanshoek? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Zwaanshoek

rookkanaal aanleggen Zwaanshoek

Een rookkanaal aanleggen in Zwaanshoek doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Zwaanshoek

Keramische schoorsteen pot Zwaanshoek

Keramische schoorsteen pot kapot in Zwaanshoek? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Zwaanshoek

Schoorsteen roet verwijderen Zwaanshoek

Verwijderen van schoorsteen roet in Zwaanshoek kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Zwaanshoek

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die ook actief is in Zwaanshoek.

Zwaanshoek is een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer, een Nederlandse plaats in de provincie Noord-Holland.

In Zwaanshoek, postcode 2136, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima blij over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief text-bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Vriendelijk dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 12 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020