Schoorsteen Lekkage in Hollandsche Rading?

Woont u in Hollandsche Rading? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Hollandsche Rading

In Hollandsche Rading willen wij graag uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, vervangen, voegen, metselen, reparatie, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Hollandsche Rading

Lekkage Schoorsteen Hollandsche Rading snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Hollandsche Rading? In de Hollandse gemeente "De Bilt", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Hollandsche Rading (Utrecht) zijn wij prima op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
‚ústSchoorstenen ‚ústRookgaskanaal ‚ústNieuw metselwerk ‚ústLoketten loodwerk ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegwerk ‚ústRenoveren ‚ústRepareren ‚ústSchoorsteen slopen ‚ústSchoonmaken ‚ústOnderhouden ‚ústImpregneren ‚ústInspectie ‚ústSchade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústSchoorsteen Bouwbedrijf ‚ústAannemer ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoeger ‚ústHoogwerker ‚ústJarenlange ervaring ‚ústBreed inzetbaar ‚ústWerkt veilig ‚ústAansprakelijkheid verzekert ‚ústVolgens veiligheid voorschriften ‚ústSchoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
‚ústEen vriendelijke reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten bewust ‚ústGratis offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústPositieve referenties ‚ústVergunning advies ‚ústGarantie 5 jaar ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Hollandsche Rading

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Hollandsche Rading - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u prima helpen.
 2. Schoorsteen metselen Hollandsche Rading - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Hollandsche Rading - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Hollandsche Rading - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Hollandsche Rading - Ervaren en erkend met de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Hollandsche Rading - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Hollandsche Rading - Het slopen en afvoeren van een oude schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Hollandsche Rading - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geinstalleerd (op een erkende en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Hollandsche Rading - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Hollandsche Rading - Het met regelmaat goed schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Hollandsche Rading

Schoorsteen lekkage Hollandsche Rading

Schoorsteen lekkage in Hollandsche Rading onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Hollandsche Rading kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Hollandsche Rading

Schoorsteen laten metselen Hollandsche Rading

Een nieuwe schoorsteen metselen in Hollandsche Rading, is simpelweg een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuwe kachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Hollandsche Rading

Schoorsteen voegen Hollandsche Rading

Schoorsteen voegen in Hollandsche Rading kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Hollandsche Rading

Schoorsteen renovatie Hollandsche Rading

Schoorsteen renovatie in Hollandsche Rading wordt veilig en erkend uitgevoerd in Hollandsche Rading door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Hollandsche Rading

Schoorsteen reparatie Hollandsche Rading

Voor schoorsteen reparatie in Hollandsche Rading zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Hollandsche Rading

Schoorsteen verwijderen Hollandsche Rading

Een schoorsteen verwijderen in Hollandsche Rading kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Hollandsche Rading

Schoorsteenkap plaatsen Hollandsche Rading

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Hollandsche Rading? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Hollandsche Rading

rookkanaal aanleggen Hollandsche Rading

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Hollandsche Rading doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Hollandsche Rading

Keramische schoorsteen pot Hollandsche Rading

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Hollandsche Rading? Neem dan gratis contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Hollandsche Rading

Schoorsteen roet verwijderen Hollandsche Rading

Verwijderen van schoorsteen roet in Hollandsche Rading doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Hollandsche Rading

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Hollandsche Rading.

Hollandsche Rading is een dorp van de gemeente De Bilt, een Hollandse plaats in provincie Utrecht.

In Hollandsche Rading, postcode 3739, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker blij over het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en betrouwbaar Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw kort bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 27 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020