Schoorsteen Lekkage in Stokkelaarsbrug?

Woont u in Stokkelaarsbrug? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Stokkelaarsbrug

Ook in Stokkelaarsbrug kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, repareren, reinigen of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Stokkelaarsbrug

Lekkage Schoorsteen Stokkelaarsbrug snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Stokkelaarsbrug? In de Hollandse gemeente "De Ronde Venen", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring als metsel en voegbedrijf. In Stokkelaarsbrug (Utrecht) is ons team goed op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Stokkelaarsbrug

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Stokkelaarsbrug - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Stokkelaarsbrug - Als ambachtelijk metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Stokkelaarsbrug - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Stokkelaarsbrug - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Stokkelaarsbrug - Ervaren en erkend met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Stokkelaarsbrug - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Stokkelaarsbrug - Het weghalen van uw oude schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Stokkelaarsbrug - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geinstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Stokkelaarsbrug - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Stokkelaarsbrug - Het regelmatig goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Stokkelaarsbrug

Schoorsteen lekkage Stokkelaarsbrug

Schoorsteen lekkage in Stokkelaarsbrug onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Stokkelaarsbrug kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Stokkelaarsbrug

Schoorsteen laten metselen Stokkelaarsbrug

Een nieuwe schoorsteen metselen in Stokkelaarsbrug, is simpelweg de beste methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Stokkelaarsbrug

Schoorsteen voegen Stokkelaarsbrug

Schoorsteen voegen in Stokkelaarsbrug doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Stokkelaarsbrug

Schoorsteen renovatie Stokkelaarsbrug

Schoorsteen renovatie in Stokkelaarsbrug wordt veilig en erkend uitgevoerd in Stokkelaarsbrug door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. {Neem gerust contact op|Informeer vrijblijvend} en vraag naar een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Stokkelaarsbrug

Schoorsteen reparatie Stokkelaarsbrug

Voor schoorsteen reparatie in Stokkelaarsbrug zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Stokkelaarsbrug

Schoorsteen verwijderen Stokkelaarsbrug

Een schoorsteen verwijderen in Stokkelaarsbrug kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Stokkelaarsbrug

Schoorsteenkap plaatsen Stokkelaarsbrug

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Stokkelaarsbrug? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Stokkelaarsbrug

rookkanaal aanleggen Stokkelaarsbrug

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Stokkelaarsbrug doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Stokkelaarsbrug

Keramische schoorsteen pot Stokkelaarsbrug

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Stokkelaarsbrug? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Stokkelaarsbrug

Schoorsteen roet verwijderen Stokkelaarsbrug

Schoorsteen roet verwijderen in Stokkelaarsbrug kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Stokkelaarsbrug

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook werkzaam is in Stokkelaarsbrug.

Stokkelaarsbrug is een buurtschap van de gemeente De Ronde Venen, een Nederlandse plaats in de provincie Utrecht.

In Stokkelaarsbrug, postcode gebied 1391, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een bezoek. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief text-bericht. Laat ons graag weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag zou willen. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 12 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020