Lekkage Schoorsteen in Scheendijk?

Woont u in Scheendijk? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Scheendijk

Ook in Scheendijk willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, repareren, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Scheendijk

Lekkage Schoorsteen Scheendijk snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Scheendijk? In de leuke gemeente "Stichtse Vecht", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Scheendijk (Utrecht) zijn wij goed bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Scheendijk

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Scheendijk - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
 2. Schoorsteen metselen Scheendijk - Als erkend metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Scheendijk - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Scheendijk - Regelmatig bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Scheendijk - Ervaren en erkend in de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Scheendijk - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Scheendijk - Het weghalen van een kapotte schoorsteen is meestal een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Scheendijk - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geinstalleerd (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Scheendijk - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Scheendijk - Het met regelmaat grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Scheendijk

Schoorsteen lekkage Scheendijk

Schoorsteen lekkage in Scheendijk onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Scheendijk kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Scheendijk

Schoorsteen laten metselen Scheendijk

Een nieuwe schoorsteen metselen in Scheendijk, is simpelweg een goede methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuwe kachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Scheendijk

Schoorsteen voegen Scheendijk

Schoorsteen voegen in Scheendijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen voegbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Scheendijk

Schoorsteen renovatie Scheendijk

Schoorsteen renovatie in Scheendijk wordt veilig en erkend gedaan in Scheendijk door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. {Neem gerust contact op|Informeer vrijblijvend} en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Scheendijk

Schoorsteen reparatie Scheendijk

Voor schoorsteen reparatie in Scheendijk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Scheendijk

Schoorsteen verwijderen Scheendijk

Een schoorsteen verwijderen in Scheendijk kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Scheendijk

Schoorsteenkap plaatsen Scheendijk

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Scheendijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Scheendijk

rookkanaal aanleggen Scheendijk

Een rookkanaal aanleggen in Scheendijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Scheendijk

Keramische schoorsteen pot Scheendijk

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Scheendijk? Neem dan gerust contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Scheendijk

Schoorsteen roet verwijderen Scheendijk

Schoorsteen roet verwijderen in Scheendijk kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Scheendijk

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Scheendijk.

Scheendijk is een buurtschap in de gemeente Stichtse Vecht, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Scheendijk, postcode 3621, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima bedrijf, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. We kregen ook goed advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 12 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020