Schoorsteen Lekkage in Driebergen-Rijsenburg?

Woont u in Driebergen-Rijsenburg? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Driebergen-Rijsenburg

In Driebergen-Rijsenburg willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, repareren, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Driebergen-Rijsenburg

Lekkage Schoorsteen in Driebergen-Rijsenburg snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Driebergen-Rijsenburg? In de mooie gemeente "Utrechtse Heuvelrug", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Driebergen-Rijsenburg (Utrecht) zijn wij goed op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Driebergen-Rijsenburg

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Driebergen-Rijsenburg - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Driebergen-Rijsenburg - Als ambachtelijk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Driebergen-Rijsenburg - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Driebergen-Rijsenburg - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Driebergen-Rijsenburg - Erkend en ervaren in het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Driebergen-Rijsenburg - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Driebergen-Rijsenburg - Het slopen en afvoeren van uw oude schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Driebergen-Rijsenburg - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Driebergen-Rijsenburg - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Driebergen-Rijsenburg - Het regelmatig grondig reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen lekkage Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen lekkage in Driebergen-Rijsenburg zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Driebergen-Rijsenburg kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen laten metselen Driebergen-Rijsenburg

Een nieuwe schoorsteen metselen in Driebergen-Rijsenburg, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege de installatie van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen voegen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen voegen in Driebergen-Rijsenburg kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen renovatie Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen renovatie in Driebergen-Rijsenburg wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Driebergen-Rijsenburg door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen reparatie Driebergen-Rijsenburg

Voor schoorsteen reparatie in Driebergen-Rijsenburg kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen verwijderen Driebergen-Rijsenburg

Een schoorsteen verwijderen in Driebergen-Rijsenburg kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteenkap plaatsen Driebergen-Rijsenburg

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Driebergen-Rijsenburg? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Driebergen-Rijsenburg

rookkanaal aanleggen Driebergen-Rijsenburg

Een rookkanaal aanleggen in Driebergen-Rijsenburg doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Driebergen-Rijsenburg

Keramische schoorsteen pot Driebergen-Rijsenburg

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Driebergen-Rijsenburg? Neem dan gratis contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen roet verwijderen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen roet verwijderen in Driebergen-Rijsenburg kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Driebergen-Rijsenburg.

Driebergen-Rijsenburg is een woonplaats van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, een Nederlandse plaats in de provincie Utrecht.

In Driebergen-Rijsenburg, postcode gebied 3971,3972, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een informatief bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Vriendelijk dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 22 March 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020