Lekkage Schoorsteen in Sluipwijk?

Woonachtig in Sluipwijk? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Sluipwijk

In Sluipwijk kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, repareren, schoon maken en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Sluipwijk

Lekkage Schoorsteen in Sluipwijk snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Sluipwijk? In de mooie gemeente "Bodegraven-Reeuwijk", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren ervaring als metselbedrijf. In Sluipwijk (Zuid-Holland) is ons team prima op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Sluipwijk

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Sluipwijk - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Sluipwijk - Als ambachtelijk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Sluipwijk - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Sluipwijk - Met regelmaat inspecteren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Sluipwijk - Erkend en ervaren met de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Sluipwijk - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Sluipwijk - Het weghalen van uw lekkende schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Sluipwijk - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Sluipwijk - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Sluipwijk - Het met regelmaat goed reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Sluipwijk

Schoorsteen lekkage Sluipwijk

Schoorsteen lekkage in Sluipwijk onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Sluipwijk kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Sluipwijk

Schoorsteen laten metselen Sluipwijk

Een nieuwe schoorsteen metselen in Sluipwijk, is simpelweg de beste methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij de installatie van een nieuw stooktoestel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Sluipwijk

Schoorsteen voegen Sluipwijk

Schoorsteen voegen in Sluipwijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Sluipwijk

Schoorsteen renovatie Sluipwijk

Schoorsteen renovatie in Sluipwijk wordt veilig en erkend uitgevoerd in Sluipwijk door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Sluipwijk

Schoorsteen reparatie Sluipwijk

Voor schoorsteen reparatie in Sluipwijk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Sluipwijk

Schoorsteen verwijderen Sluipwijk

Een schoorsteen verwijderen in Sluipwijk kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Sluipwijk

Schoorsteenkap plaatsen Sluipwijk

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Sluipwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Sluipwijk

rookkanaal aanleggen Sluipwijk

Een rookkanaal aanleggen in Sluipwijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Sluipwijk

Keramische schoorsteen pot Sluipwijk

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Sluipwijk? Neem dan gratis contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Sluipwijk

Schoorsteen roet verwijderen Sluipwijk

Verwijderen van schoorsteen roet in Sluipwijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Sluipwijk

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Sluipwijk.

Sluipwijk is een buurtschap van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Sluipwijk, postcode 2811, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en aangenaam als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed bedrijf, prettige mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima tevreden over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons. We kregen ook goed advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een inspectie. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk bericht. Laat Willem gerust weten; hoe u heet, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 23
2204 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 14 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020