Lekkage Schoorsteen in Boven-Hardinxveld?

Woonachtig in Boven-Hardinxveld? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Boven-Hardinxveld

In Boven-Hardinxveld kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Boven-Hardinxveld

Lekkage Schoorsteen Boven-Hardinxveld snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Boven-Hardinxveld? In de Hollandse gemeente "Hardinxveld-Giessendam", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Boven-Hardinxveld (Zuid-Holland) is ons team prima bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Boven-Hardinxveld

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Boven-Hardinxveld - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Boven-Hardinxveld - Als ambachtelijk metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Boven-Hardinxveld - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Boven-Hardinxveld - Regelmatig controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Boven-Hardinxveld - Ervaren en erkend in de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Boven-Hardinxveld - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Boven-Hardinxveld - Het slopen en afvoeren van uw oude schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Boven-Hardinxveld - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden aangesloten (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Boven-Hardinxveld - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit nette dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Boven-Hardinxveld - Het met regelmaat grondig schoonmaken en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Boven-Hardinxveld

Schoorsteen lekkage Boven-Hardinxveld

Schoorsteen lekkage in Boven-Hardinxveld onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Boven-Hardinxveld kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Boven-Hardinxveld

Schoorsteen laten metselen Boven-Hardinxveld

Een nieuwe schoorsteen metselen in Boven-Hardinxveld, is simpelweg een goede methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij de installatie van een nieuwe houtkachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Boven-Hardinxveld

Schoorsteen voegen Boven-Hardinxveld

Schoorsteen voegen in Boven-Hardinxveld kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Boven-Hardinxveld

Schoorsteen renovatie Boven-Hardinxveld

Schoorsteen renovatie in Boven-Hardinxveld wordt erkend en veilig gedaan in Boven-Hardinxveld door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, wat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Boven-Hardinxveld

Schoorsteen reparatie Boven-Hardinxveld

Voor schoorsteen reparatie in Boven-Hardinxveld kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Boven-Hardinxveld

Schoorsteen verwijderen Boven-Hardinxveld

Een schoorsteen verwijderen in Boven-Hardinxveld kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Boven-Hardinxveld

Schoorsteenkap plaatsen Boven-Hardinxveld

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Boven-Hardinxveld? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Boven-Hardinxveld

rookkanaal aanleggen Boven-Hardinxveld

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Boven-Hardinxveld doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Boven-Hardinxveld

Keramische schoorsteen pot Boven-Hardinxveld

Keramische schoorsteen pot kapot in Boven-Hardinxveld? Neem dan gratis contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Boven-Hardinxveld

Schoorsteen roet verwijderen Boven-Hardinxveld

Verwijderen van schoorsteen roet in Boven-Hardinxveld doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Boven-Hardinxveld

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die tevens werkzaam is in Boven-Hardinxveld.

Boven-Hardinxveld is een dorp van de gemeente Hardinxveld-Giessendam, een Hollandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Boven-Hardinxveld, postcode 3372, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima onderneming, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw informatief bericht. Laat Willem gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 59
2240 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 8 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020