Schoorsteen Lekkage in Oud-Reeuwijk?

Woont u in Oud-Reeuwijk? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Oud-Reeuwijk

Met name in Oud-Reeuwijk kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, reparatie, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Oud-Reeuwijk

Lekkage Schoorsteen in Oud-Reeuwijk snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Oud-Reeuwijk? In de Hollandse gemeente "Bodegraven-Reeuwijk", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over jarenlange ervaring als metsel en voegbedrijf. In Oud-Reeuwijk (Zuid-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Oud-Reeuwijk

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Oud-Reeuwijk - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Oud-Reeuwijk - Als ambachtelijk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Oud-Reeuwijk - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Oud-Reeuwijk - Regelmatig bekijken wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Oud-Reeuwijk - Erkend en ervaren in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Oud-Reeuwijk - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Oud-Reeuwijk - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is meestal een vuile en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Oud-Reeuwijk - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Oud-Reeuwijk - Erkend en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. Wij leveren top kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Oud-Reeuwijk - Het regelmatig grondig reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Oud-Reeuwijk

Schoorsteen lekkage Oud-Reeuwijk

Schoorsteen lekkage in Oud-Reeuwijk onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Oud-Reeuwijk kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Oud-Reeuwijk

Schoorsteen laten metselen Oud-Reeuwijk

Een nieuwe schoorsteen metselen in Oud-Reeuwijk, is altijd een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege de installatie van een nieuwe houtkachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Oud-Reeuwijk

Schoorsteen voegen Oud-Reeuwijk

Schoorsteen voegen in Oud-Reeuwijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Oud-Reeuwijk

Schoorsteen renovatie Oud-Reeuwijk

Schoorsteen renovatie in Oud-Reeuwijk wordt erkend en veilig uitgevoerd in Oud-Reeuwijk door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Oud-Reeuwijk

Schoorsteen reparatie Oud-Reeuwijk

Voor schoorsteen reparatie in Oud-Reeuwijk zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Oud-Reeuwijk

Schoorsteen verwijderen Oud-Reeuwijk

Een schoorsteen verwijderen in Oud-Reeuwijk kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Oud-Reeuwijk

Schoorsteenkap plaatsen Oud-Reeuwijk

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Oud-Reeuwijk? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Oud-Reeuwijk

rookkanaal aanleggen Oud-Reeuwijk

Een rookkanaal aanleggen in Oud-Reeuwijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Oud-Reeuwijk

Keramische schoorsteen pot Oud-Reeuwijk

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Oud-Reeuwijk? Neem dan vrijblijvend contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Oud-Reeuwijk

Schoorsteen roet verwijderen Oud-Reeuwijk

Schoorsteen roet verwijderen in Oud-Reeuwijk kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Oud-Reeuwijk

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Oud-Reeuwijk.

Oud-Reeuwijk is een buurtschap van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Oud-Reeuwijk, postcode gebied 2811, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en aangenaam als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker blij over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk text-bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 21 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020