Lekkage Schoorsteen in s'Gravenzande?

Woonachtig in s-Gravenzande? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in s'Gravenzande

Ook in s'Gravenzande willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, vervangen, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in s-Gravenzande

Schoorsteen Lekkage s'Gravenzande snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in s-Gravenzande? In de leuke gemeente "Westland", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring als metselbedrijf. In s-Gravenzande (Zuid-Holland) is ons team goed bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist s'Gravenzande

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen s'Gravenzande - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen s'Gravenzande - Als ambachtelijk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen s-Gravenzande - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie s-Gravenzande - Met regelmaat inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie s'Gravenzande - Ervaren en erkend met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen s'Gravenzande - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen s-Gravenzande - Het weghalen van een lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen s'Gravenzande - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geplaatst (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot s'Gravenzande - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen s'Gravenzande - Het regelmatig grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage s'Gravenzande

Schoorsteen lekkage s'Gravenzande

Schoorsteen lekkage in s-Gravenzande onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in s-Gravenzande kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen s'Gravenzande

Schoorsteen laten metselen s'Gravenzande

Een nieuwe schoorsteen metselen in s'Gravenzande, is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege de installatie van een nieuw stooktoestel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen s'Gravenzande

Schoorsteen voegen s'Gravenzande

Schoorsteen voegen in s'Gravenzande kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie s-Gravenzande

Schoorsteen renovatie s'Gravenzande

Schoorsteen renovatie in s'Gravenzande wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in s-Gravenzande door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie s'Gravenzande

Schoorsteen reparatie s'Gravenzande

Voor schoorsteen reparatie in s'Gravenzande zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen s'Gravenzande

Schoorsteen verwijderen s'Gravenzande

Een schoorsteen verwijderen in s'Gravenzande kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen s'Gravenzande

Schoorsteenkap plaatsen s'Gravenzande

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in s'Gravenzande? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen s'Gravenzande

rookkanaal aanleggen s'Gravenzande

Een rookkanaal aanleggen in s-Gravenzande doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot s'Gravenzande

Keramische schoorsteen pot s'Gravenzande

Keramische schoorsteen pot kapot in s'Gravenzande? Neem dan vrijblijvend contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen s'Gravenzande

Schoorsteen roet verwijderen s'Gravenzande

Schoorsteen roet verwijderen in s'Gravenzande kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf s'Gravenzande

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die ook werkzaam is in s-Gravenzande.

s-Gravenzande is een stad van de gemeente Westland, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In s-Gravenzande, postcode gebied 2,691,269,226,932,690, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en aangenaam als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima tevreden over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk text-bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 212
2393 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 7 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020