Schoorsteen Lekkage in Leiden?

Woont u in Leiden? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als vakkundig voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Leiden

Ook in Leiden willen wij graag uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, repareren, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Leiden

Schoorsteen Lekkage Leiden snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Leiden? In de leuke gemeente "Alphen aan den Rijn", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als metsel en voegbedrijf. In Leiden (Zuid-Holland) zijn wij prima bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal
✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Leiden

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Leiden - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Leiden - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Leiden - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type steen en voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Leiden - Met regelmaat bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparaties (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Leiden - Ervaren en erkend met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Leiden - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Leiden - Het slopen en afvoeren van een lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (gemeentelijk).
  8. Rookkanaal aanleggen Leiden - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geplaatst (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Leiden - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren hoogst mogelijke kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Leiden - Het regelmatig goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Leiden

Schoorsteen lekkage Leiden

Schoorsteen lekkage in Leiden ontstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Leiden kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Leiden

Schoorsteen laten metselen Leiden

Een nieuwe schoorsteen metselen in Leiden, is altijd de beste methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Leiden

Schoorsteen voegen Leiden

Schoorsteen voegen in Leiden kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Leiden

Schoorsteen renovatie Leiden

Schoorsteen renovatie in Leiden wordt veilig en erkend gedaan in Leiden door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Leiden

Schoorsteen reparatie Leiden

Voor schoorsteen reparatie in Leiden zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Leiden

Schoorsteen verwijderen Leiden

Een schoorsteen verwijderen in Leiden kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Leiden

Schoorsteenkap plaatsen Leiden

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Leiden? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een bezoek afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Leiden

rookkanaal aanleggen Leiden

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Leiden doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibel rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Leiden

Keramische schoorsteen pot Leiden

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Leiden? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Leiden

Schoorsteen roet verwijderen Leiden

Schoorsteen roet verwijderen in Leiden kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Leiden

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die ook actief is in Leiden.

Leiden is een dorp van de gemeente Alphen aan den Rijn, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Leiden, postcode 2445, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden over het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U belt direct naar een spontane Willem.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020