Schoorsteen Lekkage in Leiden Stad?


Woont u in Leiden? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Leiden

Met name in Leiden kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Leiden

Lekkage Schoorsteen in Leiden snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Leiden? In de Stad gemeente "Leiden", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Leiden (Zuid-Holland) is ons team goed op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak Specialist


Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak specialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Leiden

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Leiden - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Leiden - Als erkend metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Leiden - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk).
  4. Schoorsteen reparatie Leiden - Met regelmaat controleren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparatie (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Leiden - Erkend en ervaren in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Leiden - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen).
  7. Schoorsteen verwijderen Leiden - Het weghalen van een lekkende schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (gemeentelijk).
  8. Rookkanaal aanleggen Leiden - uw schoorsteen rookkanaal moet op een erkende en vakkundige manier worden, dat kan via ons.
  9. Keramische schoorsteen pot Leiden - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot.
  10. Mossen en roet verwijderen Leiden - Met hoge druk water schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Leiden

Schoorsteen lekkage Leiden

Schoorsteen lekkage in Leiden zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Leiden kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Leiden

Schoorsteen laten metselen Leiden

Een nieuwe schoorsteen metselen in Leiden, is altijd de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege de installatie van een nieuwe houtkachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Leiden

Schoorsteen voegen Leiden

Schoorsteen voegen in Leiden kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Leiden

Schoorsteen renovatie Leiden

Schoorsteen renovatie in Leiden wordt veilig en erkend uitgevoerd in Leiden door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Leiden

Schoorsteen reparatie Leiden

Voor schoorsteen reparatie in Leiden zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Leiden

Schoorsteen verwijderen Leiden

Een schoorsteen verwijderen in Leiden kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen.

Schoorsteenkap plaatsen Leiden

Schoorsteenkap plaatsen Leiden

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Leiden? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Leiden

rookkanaal aanleggen Leiden

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Leiden doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibel rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Leiden

Keramische schoorsteen pot Leiden

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Leiden? Neem dan gerust contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Leiden

Schoorsteen roet verwijderen Leiden

Verwijderen van schoorsteen roet in Leiden kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Leiden

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Leiden.

Leiderdorp is een woonplaats van de gemeente Leiden, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Leiden, postcode gebieden 2311, 2312, 2313, 2314, 2315, 2316, 2317, 2318, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed onderneming, prettige mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker tevreden over het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en betrouwbaar Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een informatief bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag wil. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GNNoordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2023