Lekkage Schoorsteen in Katwijk aan den Rijn?

Woont u in Katwijk aan den Rijn? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Katwijk aan den Rijn

In Katwijk aan den Rijn willen wij graag uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, repareren, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen Lekkage in Katwijk aan den Rijn snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Katwijk aan den Rijn? In de leuke gemeente "Katwijk", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over jarenlange ervaring als metselbedrijf. In Katwijk aan den Rijn (Zuid-Holland) zijn wij goed bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Katwijk aan den Rijn

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Katwijk aan den Rijn - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Katwijk aan den Rijn - Als ambachtelijk metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Katwijk aan den Rijn - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Katwijk aan den Rijn - Regelmatig controleren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Katwijk aan den Rijn - Erkend en ervaren in het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Katwijk aan den Rijn - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Katwijk aan den Rijn - Het slopen en afvoeren van uw kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Katwijk aan den Rijn - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geplaatst (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Katwijk aan den Rijn - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Katwijk aan den Rijn - Het met regelmaat grondig reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen lekkage Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen lekkage in Katwijk aan den Rijn onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Katwijk aan den Rijn kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen laten metselen Katwijk aan den Rijn

Een nieuwe schoorsteen metselen in Katwijk aan den Rijn, is altijd een goede methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege de installatie van een nieuwe houtkachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen voegen Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen voegen in Katwijk aan den Rijn doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen renovatie Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen renovatie in Katwijk aan den Rijn wordt veilig en erkend gedaan in Katwijk aan den Rijn door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen reparatie Katwijk aan den Rijn

Voor schoorsteen reparatie in Katwijk aan den Rijn kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen verwijderen Katwijk aan den Rijn

Een schoorsteen verwijderen in Katwijk aan den Rijn kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Katwijk aan den Rijn

Schoorsteenkap plaatsen Katwijk aan den Rijn

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Katwijk aan den Rijn? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Katwijk aan den Rijn

rookkanaal aanleggen Katwijk aan den Rijn

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Katwijk aan den Rijn doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Katwijk aan den Rijn

Keramische schoorsteen pot Katwijk aan den Rijn

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Katwijk aan den Rijn? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen roet verwijderen Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen roet verwijderen in Katwijk aan den Rijn kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Katwijk aan den Rijn

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die tevens actief is in Katwijk aan den Rijn.

Katwijk aan den Rijn is een woonplaats van de gemeente Katwijk, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Katwijk aan den Rijn, postcode 2223, 2225, 2226, 2227, 2228, 2229, 2232, 2233, 2234, 5433, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed bedrijf, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk text-bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 2 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020