Lekkage Schoorsteen in Hendrik-Ido-Ambacht?

Woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Hendrik-Ido-Ambacht

Met name in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, reparatie, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Hendrik-Ido-Ambacht

Lekkage Schoorsteen in Hendrik-Ido-Ambacht snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Hendrik-Ido-Ambacht? In de leuke gemeente "Hendrik Ido Ambacht", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over jarenlange ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Hendrik-Ido-Ambacht (Zuid-Holland) zijn wij prima bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Hendrik-Ido-Ambacht

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Hendrik-Ido-Ambacht - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Hendrik-Ido-Ambacht - Als erkend metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Hendrik-Ido-Ambacht - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Hendrik-Ido-Ambacht - Met regelmaat inspecteren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Hendrik-Ido-Ambacht - Erkend en ervaren in het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Hendrik-Ido-Ambacht - Het slopen en afvoeren van een oude schoorsteen is meestal een vuile en nogal gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Hendrik-Ido-Ambacht - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Hendrik-Ido-Ambacht - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Hendrik-Ido-Ambacht - Het met regelmaat goed schoonmaken en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen lekkage Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen lekkage in Hendrik-Ido-Ambacht zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen laten metselen Hendrik-Ido-Ambacht

Een nieuwe schoorsteen metselen in Hendrik-Ido-Ambacht, is simpelweg de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen voegen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen voegen in Hendrik-Ido-Ambacht kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen renovatie Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen renovatie in Hendrik-Ido-Ambacht wordt veilig en vakkundig gedaan in Hendrik-Ido-Ambacht door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is een klus voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen reparatie Hendrik-Ido-Ambacht

Voor schoorsteen reparatie in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen verwijderen Hendrik-Ido-Ambacht

Een schoorsteen verwijderen in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteenkap plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Hendrik-Ido-Ambacht

rookkanaal aanleggen Hendrik-Ido-Ambacht

Een rookkanaal aanleggen in Hendrik-Ido-Ambacht doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Hendrik-Ido-Ambacht

Keramische schoorsteen pot Hendrik-Ido-Ambacht

Keramische schoorsteen pot kapot in Hendrik-Ido-Ambacht? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen roet verwijderen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen roet verwijderen in Hendrik-Ido-Ambacht kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die tevens actief is in Hendrik-Ido-Ambacht.

Hendrik-Ido-Ambacht is een woonplaats van de gemeente Hendrik Ido Ambacht, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Hendrik-Ido-Ambacht, postcode gebied 3340, 3341, 3342, 3343, 3344, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed bedrijf, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker tevreden over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een inspectie. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw inhoudelijk text-bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 30 December 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020