Lekkage Schoorsteen in Leidschendam?


Woonachtig in Leidschendam? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Leidschendam

In Leidschendam kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, repareren, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Leidschendam

Lekkage Schoorsteen Leidschendam snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Leidschendam? In de leuke gemeente "Leidschendam-Voorburg", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Leidschendam (Zuid-Holland) zijn wij goed bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf


Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen
✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Leidschendam

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Leidschendam - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Leidschendam - Als ambachtelijk metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Leidschendam - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Leidschendam - Regelmatig controleren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparaties (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Leidschendam - Ervaren en erkend met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Leidschendam - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Leidschendam - Het weghalen van uw oude schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (gemeentelijk).
  8. Rookkanaal aanleggen Leidschendam - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geplaatst (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Leidschendam - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Leidschendam - Het met regelmaat goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Leidschendam

Schoorsteen lekkage Leidschendam

Schoorsteen lekkage in Leidschendam ontstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Leidschendam kunnen wij uw dak lekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Leidschendam

Schoorsteen laten metselen Leidschendam

Een nieuwe schoorsteen metselen in Leidschendam, is altijd een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege de installatie van een nieuwe kachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Leidschendam

Schoorsteen voegen Leidschendam

Schoorsteen voegen in Leidschendam kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Leidschendam

Schoorsteen renovatie Leidschendam

Schoorsteen renovatie in Leidschendam wordt veilig en erkend uitgevoerd in Leidschendam door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Leidschendam

Schoorsteen reparatie Leidschendam

Voor schoorsteen reparatie in Leidschendam zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Leidschendam

Schoorsteen verwijderen Leidschendam

Een schoorsteen verwijderen in Leidschendam kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Leidschendam

Schoorsteenkap plaatsen Leidschendam

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Leidschendam? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een kap die het beste past bij uw schoorsteen en portemonee.

Rookkanaal aanleggen Leidschendam

rookkanaal aanleggen Leidschendam

Een rookkanaal aanleggen in Leidschendam doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibel rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Leidschendam

Keramische schoorsteen pot Leidschendam

Keramische schoorsteen pot kapot in Leidschendam? Neem dan gratis contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Leidschendam

Schoorsteen roet verwijderen Leidschendam

Verwijderen van schoorsteen roet in Leidschendam kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Leidschendam

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die ook actief is in Leidschendam.

Leidschendam is een woonplaats in de gemeente Leidschendam-Voorburg, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Leidschendam, postcode gebied 2260, 2261, 2262, 2263, 2264, 2265, 2266, 2267, 2268, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed bedrijf, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U belt direct naar een spontane Willem.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een informatief bericht. Laat Willem weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020