Lekkage Schoorsteen in Krimpen aan den IJssel?

Woonachtig in Krimpen aan den IJssel? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel kunnen wij uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen Lekkage Krimpen aan den IJssel snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Krimpen aan den IJssel? In de mooie gemeente "Krimpen aan den IJssel", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Krimpen aan den IJssel

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Krimpen aan den IJssel - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Krimpen aan den IJssel - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Krimpen aan den IJssel - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Krimpen aan den IJssel - Met regelmaat inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Krimpen aan den IJssel - Erkend en ervaren in het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Krimpen aan den IJssel - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Krimpen aan den IJssel - Het slopen en afvoeren van uw kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Krimpen aan den IJssel - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden aangesloten (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Krimpen aan den IJssel - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Krimpen aan den IJssel - Het met regelmaat goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen lekkage Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen lekkage in Krimpen aan den IJssel zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Krimpen aan den IJssel kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen laten metselen Krimpen aan den IJssel

Een nieuwe schoorsteen metselen in Krimpen aan den IJssel, is simpelweg de beste methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij de installatie van een nieuwe kachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen voegen Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen voegen in Krimpen aan den IJssel doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen renovatie Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen renovatie in Krimpen aan den IJssel wordt veilig en erkend uitgevoerd in Krimpen aan den IJssel door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, wat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen reparatie Krimpen aan den IJssel

Voor schoorsteen reparatie in Krimpen aan den IJssel kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen verwijderen Krimpen aan den IJssel

Een schoorsteen verwijderen in Krimpen aan den IJssel kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Krimpen aan den IJssel

Schoorsteenkap plaatsen Krimpen aan den IJssel

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Krimpen aan den IJssel? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Krimpen aan den IJssel

rookkanaal aanleggen Krimpen aan den IJssel

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Krimpen aan den IJssel doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookkanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Krimpen aan den IJssel

Keramische schoorsteen pot Krimpen aan den IJssel

Keramische schoorsteen pot kapot in Krimpen aan den IJssel? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen roet verwijderen Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen roet verwijderen in Krimpen aan den IJssel doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Krimpen aan den IJssel

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die ook werkzaam is in Krimpen aan den IJssel.

Krimpen aan den IJssel is een woonplaats in de gemeente Krimpen aan den IJssel, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Krimpen aan den IJssel, postcode 2921, 2922, 2923, 2924, 2925, 2926, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en aangenaam als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een informatief bericht. Laat Willem gerust weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 30 December 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020