Schoorsteen Lekkage in Warmond?


Woonachtig in Warmond? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Warmond

Met name in Warmond kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, vervangen, voegen, metselen, repareren, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Warmond

Schoorsteen Lekkage Warmond snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Warmond? In de Hollandse gemeente "Teylingen", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Warmond (Zuid-Holland) zijn wij prima bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf


Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal
✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist


Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve reviews ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Warmond

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Warmond - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Warmond - Als ervaren metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Warmond - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Warmond - Regelmatig bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparaties (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Warmond - Ervaren en erkend in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Warmond - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Warmond - Het weghalen van een kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (gemeentelijk).
  8. Rookkanaal aanleggen Warmond - Wij weten uiteraard exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geplaatst (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Warmond - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Warmond - Het met regelmaat goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Warmond

Schoorsteen lekkage Warmond

Schoorsteen lekkage in Warmond zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Warmond kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Warmond

Schoorsteen laten metselen Warmond

Een nieuwe schoorsteen metselen in Warmond, is simpelweg een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij de installatie van een nieuwe houtkachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Warmond

Schoorsteen voegen Warmond

Schoorsteen voegen in Warmond doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Warmond

Schoorsteen renovatie Warmond

Schoorsteen renovatie in Warmond wordt erkend en veilig gedaan in Warmond door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Warmond

Schoorsteen reparatie Warmond

Voor schoorsteen reparatie in Warmond zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Warmond

Schoorsteen verwijderen Warmond

Een schoorsteen verwijderen in Warmond kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Warmond

Schoorsteenkap plaatsen Warmond

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Warmond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Warmond

rookkanaal aanleggen Warmond

Een rookkanaal aanleggen in Warmond doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibel schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Warmond

Keramische schoorsteen pot Warmond

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Warmond? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Warmond

Schoorsteen roet verwijderen Warmond

Verwijderen van schoorsteen roet in Warmond kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Warmond

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Warmond.

Warmond is een woonplaats in de gemeente Teylingen, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Warmond, postcode 2360, 2361, 2362, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en prettig als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U belt direct naar een spontane specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag zou willen. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 23 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020