Schoorsteen Lekkage in Zoeterwoude-Dorp?

Woonachtig in Zoeterwoude-Dorp? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Zoeterwoude-Dorp

Ook in Zoeterwoude-Dorp kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, reparatie, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Zoeterwoude-Dorp

Lekkage Schoorsteen in Zoeterwoude-Dorp snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Zoeterwoude-Dorp? In de mooie gemeente "Zoeterwoude", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Zoeterwoude-Dorp (Zuid-Holland) is ons team goed bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Zoeterwoude-Dorp

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Zoeterwoude-Dorp - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Zoeterwoude-Dorp - Als enthousiaste metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Zoeterwoude-Dorp - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Zoeterwoude-Dorp - Regelmatig controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Zoeterwoude-Dorp - Erkend en ervaren met de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Zoeterwoude-Dorp - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Zoeterwoude-Dorp - Het weghalen van een oude schoorsteen is meestal een vuile en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Dorp - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geinstalleerd (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Zoeterwoude-Dorp - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Zoeterwoude-Dorp - Het met regelmaat grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen lekkage Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen lekkage in Zoeterwoude-Dorp zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Zoeterwoude-Dorp kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen laten metselen Zoeterwoude-Dorp

Een nieuwe schoorsteen metselen in Zoeterwoude-Dorp, opnieuw metselen is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuw stooktoestel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen voegen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen voegen in Zoeterwoude-Dorp kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk.

Schoorsteen renovatie Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen renovatie Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen renovatie in Zoeterwoude-Dorp wordt veilig en erkend gedaan in Zoeterwoude-Dorp door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen reparatie Zoeterwoude-Dorp

Voor schoorsteen reparatie in Zoeterwoude-Dorp zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen verwijderen Zoeterwoude-Dorp

Een schoorsteen verwijderen in Zoeterwoude-Dorp kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteenkap plaatsen Zoeterwoude-Dorp

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Zoeterwoude-Dorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Dorp

rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Dorp

Een rookkanaal aanleggen in Zoeterwoude-Dorp doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Zoeterwoude-Dorp

Keramische schoorsteen pot Zoeterwoude-Dorp

Keramische schoorsteen pot kapot in Zoeterwoude-Dorp? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen roet verwijderen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen roet verwijderen in Zoeterwoude-Dorp kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Zoeterwoude-Dorp.

Zoeterwoude-Dorp is een woonplaats in de gemeente Zoeterwoude, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Zoeterwoude-Dorp, postcode gebied 2380, 2381, 2382, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een kort bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 23 September 2023

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020