Lekkage Schoorsteen in Vinkeveen?

Woont u in Vinkeveen? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Vinkeveen

In Vinkeveen kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Vinkeveen

Lekkage Schoorsteen Vinkeveen snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Vinkeveen? In de leuke gemeente "De Ronde Venen", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Vinkeveen (Utrecht) zijn wij prima bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Vinkeveen

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Vinkeveen - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
 2. Schoorsteen metselen Vinkeveen - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Vinkeveen - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Vinkeveen - Regelmatig controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Vinkeveen - Erkend en ervaren met de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Vinkeveen - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Vinkeveen - Het weghalen van uw lekkende schoorsteen is meestal een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Vinkeveen - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geinstalleerd (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Vinkeveen - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit nette dienstverlening met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Vinkeveen - Het regelmatig grondig reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Vinkeveen

Schoorsteen lekkage Vinkeveen

Schoorsteen lekkage in Vinkeveen onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Vinkeveen kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Vinkeveen

Schoorsteen laten metselen Vinkeveen

Een nieuwe schoorsteen metselen in Vinkeveen, is simpelweg de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuw stooktoestel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Vinkeveen

Schoorsteen voegen Vinkeveen

Schoorsteen voegen in Vinkeveen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Vinkeveen

Schoorsteen renovatie Vinkeveen

Schoorsteen renovatie in Vinkeveen wordt veilig en vakkundig gedaan in Vinkeveen door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is een klus voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. {Neem gerust contact op|Informeer vrijblijvend} en vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Vinkeveen

Schoorsteen reparatie Vinkeveen

Voor schoorsteen reparatie in Vinkeveen zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Vinkeveen

Schoorsteen verwijderen Vinkeveen

Een schoorsteen verwijderen in Vinkeveen kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Vinkeveen

Schoorsteenkap plaatsen Vinkeveen

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Vinkeveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Vinkeveen

rookkanaal aanleggen Vinkeveen

Een rookkanaal aanleggen in Vinkeveen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Vinkeveen

Keramische schoorsteen pot Vinkeveen

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Vinkeveen? Neem dan gratis contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Vinkeveen

Schoorsteen roet verwijderen Vinkeveen

Schoorsteen roet verwijderen in Vinkeveen kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Vinkeveen

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die tevens werkzaam is in Vinkeveen.

Vinkeveen is een dorp van de gemeente De Ronde Venen, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In Vinkeveen, postcode gebied 3645, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en prettig als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen gratis langs voor een inspectie. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 12 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020