Schoorsteen Lekkage in De Birkt?

Woont u in De Birkt? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als erkend metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in De Birkt

Met name in De Birkt willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, repareren, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in De Birkt

Lekkage Schoorsteen De Birkt snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in De Birkt? In de leuke gemeente "Soest", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In De Birkt (Utrecht) zijn wij prima bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist De Birkt

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen De Birkt - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen De Birkt - Als erkend metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen De Birkt - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie De Birkt - Regelmatig controleren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie De Birkt - Ervaren en erkend in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen De Birkt - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen De Birkt - Het slopen en afvoeren van uw oude schoorsteen is meestal een vuile en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen De Birkt - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geplaatst (op een veilige en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot De Birkt - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen De Birkt - Het met regelmaat goed reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage De Birkt

Schoorsteen lekkage De Birkt

Schoorsteen lekkage in De Birkt onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in De Birkt kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen De Birkt

Schoorsteen laten metselen De Birkt

Een nieuwe schoorsteen metselen in De Birkt, is simpelweg een goede methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij de installatie van een nieuw stooktoestel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen De Birkt

Schoorsteen voegen De Birkt

Schoorsteen voegen in De Birkt kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie De Birkt

Schoorsteen renovatie De Birkt

Schoorsteen renovatie in De Birkt wordt veilig en erkend uitgevoerd in De Birkt door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie De Birkt

Schoorsteen reparatie De Birkt

Voor schoorsteen reparatie in De Birkt zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen De Birkt

Schoorsteen verwijderen De Birkt

Een schoorsteen verwijderen in De Birkt kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen De Birkt

Schoorsteenkap plaatsen De Birkt

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in De Birkt? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen De Birkt

rookkanaal aanleggen De Birkt

Een nieuw rookkanaal aanleggen in De Birkt doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot De Birkt

Keramische schoorsteen pot De Birkt

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in De Birkt? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen De Birkt

Schoorsteen roet verwijderen De Birkt

Verwijderen van schoorsteen roet in De Birkt kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf De Birkt

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens actief is in De Birkt.

De Birkt is een buurtschap in de gemeente Soest, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In De Birkt, postcode 3768, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en aangenaam als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een informatief bericht. Laat Willem gerust weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige multiple-choice online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 24 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020