Schoorsteen Lekkage in Snorrenhoef?

Woont u in Snorrenhoef? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Snorrenhoef

Met name in Snorrenhoef kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Snorrenhoef

Lekkage Schoorsteen Snorrenhoef snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Snorrenhoef? In de mooie gemeente "Leusden", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Snorrenhoef (Utrecht) zijn wij goed bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve reviews ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Snorrenhoef

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Snorrenhoef - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Snorrenhoef - Als ambachtelijk metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Snorrenhoef - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Snorrenhoef - Met regelmaat controleren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Snorrenhoef - Ervaren en erkend in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Snorrenhoef - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Snorrenhoef - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Snorrenhoef - Wij weten uiteraard exact hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geinstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Snorrenhoef - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. Wij leveren top kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Snorrenhoef - Het met regelmaat goed schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Snorrenhoef

Schoorsteen lekkage Snorrenhoef

Schoorsteen lekkage in Snorrenhoef zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Snorrenhoef kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Snorrenhoef

Schoorsteen laten metselen Snorrenhoef

Een nieuwe schoorsteen metselen in Snorrenhoef, is simpelweg de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Snorrenhoef

Schoorsteen voegen Snorrenhoef

Schoorsteen voegen in Snorrenhoef doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen voegbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Snorrenhoef

Schoorsteen renovatie Snorrenhoef

Schoorsteen renovatie in Snorrenhoef wordt erkend en veilig gedaan in Snorrenhoef door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. {Neem gerust contact op|Informeer vrijblijvend} en vraag ons om een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Snorrenhoef

Schoorsteen reparatie Snorrenhoef

Voor schoorsteen reparatie in Snorrenhoef zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Snorrenhoef

Schoorsteen verwijderen Snorrenhoef

Een schoorsteen verwijderen in Snorrenhoef kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Snorrenhoef

Schoorsteenkap plaatsen Snorrenhoef

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Snorrenhoef? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Snorrenhoef

rookkanaal aanleggen Snorrenhoef

Een rookkanaal aanleggen in Snorrenhoef doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Snorrenhoef

Keramische schoorsteen pot Snorrenhoef

Keramische schoorsteen pot kapot in Snorrenhoef? Neem dan het beste contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Snorrenhoef

Schoorsteen roet verwijderen Snorrenhoef

Schoorsteen roet verwijderen in Snorrenhoef doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Snorrenhoef

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Snorrenhoef.

Snorrenhoef is een buurtschap in de gemeente Leusden, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Snorrenhoef, postcode gebied 3831, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer blij over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een kort text-bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 12 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020