Lekkage Schoorsteen in Soest?

Woonachtig in Soest? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Soest

In Soest kunnen wij uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, renoveren, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Soest

Lekkage Schoorsteen in Soest snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Soest? In de Hollandse gemeente "Soest", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Soest (Utrecht) zijn wij goed op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Soest

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Soest - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Soest - Als erkend metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Soest - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Soest - Regelmatig controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Soest - Erkend en ervaren in het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Soest - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Soest - Het weghalen van een kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Soest - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geplaatst (op een veilige en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Soest - Erkend en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. Wij leveren hoge kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Soest - Het regelmatig grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Soest

Schoorsteen lekkage Soest

Schoorsteen lekkage in Soest onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Soest kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Soest

Schoorsteen laten metselen Soest

Een nieuwe schoorsteen metselen in Soest, is simpelweg de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuwe kachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Soest

Schoorsteen voegen Soest

Schoorsteen voegen in Soest kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Soest

Schoorsteen renovatie Soest

Schoorsteen renovatie in Soest wordt veilig en vakkundig gedaan in Soest door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. {Neem gerust contact op|Informeer vrijblijvend} en vraag naar een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Soest

Schoorsteen reparatie Soest

Voor schoorsteen reparatie in Soest kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Soest

Schoorsteen verwijderen Soest

Een schoorsteen verwijderen in Soest kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Soest

Schoorsteenkap plaatsen Soest

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Soest? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Soest

rookkanaal aanleggen Soest

Een rookkanaal aanleggen in Soest doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Soest

Keramische schoorsteen pot Soest

Keramische schoorsteen pot kapot in Soest? Neem dan het beste contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Soest

Schoorsteen roet verwijderen Soest

Verwijderen van schoorsteen roet in Soest kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Soest

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die ook werkzaam is in Soest.

Soest is een woonplaats van de gemeente Soest, een Nederlandse plaats in de provincie Utrecht.

In Soest, postcode 3761,3762,3763,3764,3765,3766,3767,3768, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en leuk in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 12 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020