Lekkage Schoorsteen in Nieuwer Ter Aa?

Woont u in Nieuwer Ter Aa? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Nieuwer Ter Aa

Ook in Nieuwer Ter Aa willen wij graag uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, repareren, schoon maken en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen Lekkage in Nieuwer Ter Aa snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Nieuwer Ter Aa? In de Hollandse gemeente "Stichtse Vecht", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Nieuwer Ter Aa (Utrecht) zijn wij goed op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Nieuwer Ter Aa

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Nieuwer Ter Aa - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
 2. Schoorsteen metselen Nieuwer Ter Aa - Als ervaren metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Nieuwer Ter Aa - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Nieuwer Ter Aa - Met regelmaat bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Nieuwer Ter Aa - Erkend en ervaren met de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Nieuwer Ter Aa - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Nieuwer Ter Aa - Het slopen en afvoeren van uw oude schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Nieuwer Ter Aa - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geinstalleerd (op een veilige en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Nieuwer Ter Aa - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Nieuwer Ter Aa - Het met regelmaat goed schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen lekkage Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen lekkage in Nieuwer Ter Aa onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Nieuwer Ter Aa kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen laten metselen Nieuwer Ter Aa

Een nieuwe schoorsteen metselen in Nieuwer Ter Aa, is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege de installatie van een nieuwe houtkachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen voegen Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen voegen in Nieuwer Ter Aa kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen renovatie Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen renovatie in Nieuwer Ter Aa wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Nieuwer Ter Aa door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen reparatie Nieuwer Ter Aa

Voor schoorsteen reparatie in Nieuwer Ter Aa kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen verwijderen Nieuwer Ter Aa

Een schoorsteen verwijderen in Nieuwer Ter Aa kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Nieuwer Ter Aa

Schoorsteenkap plaatsen Nieuwer Ter Aa

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Nieuwer Ter Aa? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Nieuwer Ter Aa

rookkanaal aanleggen Nieuwer Ter Aa

Een rookkanaal aanleggen in Nieuwer Ter Aa doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Nieuwer Ter Aa

Keramische schoorsteen pot Nieuwer Ter Aa

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Nieuwer Ter Aa? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen roet verwijderen Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen roet verwijderen in Nieuwer Ter Aa doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Nieuwer Ter Aa

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Nieuwer Ter Aa.

Nieuwer Ter Aa is een woonplaats in de gemeente Stichtse Vecht, een Nederlandse plaats in de provincie Utrecht.

In Nieuwer Ter Aa, postcode 3626, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en aangenaam als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij over het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw kort bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag wil. Vriendelijk dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 16 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020